Yayınlanma tarihi: Mar 7, 2023

BAŞBAKAN ÜNAL ÜSTEL, DEPREM BÖLGESİNDE GÖREV ALAN GÜVENLİK KUVVETLERİ KOMUTANLIĞINA BAĞLI PERSONELE TAKDİR BELGELERİNİ TAKDİM ETTİ

Başbakan Ünal Üstel, yaşanan deprem felaketinde görev alan asker, polis ve itfaiye personeline teşekkür ederken, "Deprem bölgesinde görev yapan birbirinden değerli tüm personele ülkem adına yürekten teşekkür ederim" dedi.

Devamını oku
Yayınlanma tarihi: Mar 6, 2023

BAŞBAKAN ÜNAL ÜSTEL, OKULLARIN DENETİM SÜRECİ İLE İLGİLİ AÇIKLAMALARDA BULUNDU

Başbakan Ünal Üstel: "Okullarımızın denetim süreçlerinin ilk aşamasını tamamlıyoruz."

Devamını oku
Yayınlanma tarihi: Mar 6, 2023

BAŞBAKAN ÜNAL ÜSTEL’İN BERAT KANDİLİ MÜNASEBETİYLE YAYIMLADIĞI MESAJI

Mübarek Berat Kandili vesilesiyle, bir kez daha depremde hayatını kaybeden kardeşlerimize Allah’tan rahmet, yaralılara acil şifalar diler, tüm Halkımızın, Anavatan Türkiye Cumhuriyeti’ndeki kardeşlerimizin ve tüm İslam aleminin Berat Kandilini tebrik ederim.

Devamını oku
Yayınlanma tarihi: Mar 6, 2023

AB KOORDİNASYON MERKEZİ'NİN TOPLANTI SALONUNA, 6 ŞUBAT DEPREMİNDE HAYATINI KAYBEDEN BAŞBAKANLIK AB KOORDİNASYON MERKEZİ UZMANI EVREN ÇAVDIR'IN ADI VERİLDİ

Başbakan Ünal Üstel; “İsias Otel felaketinin sorumlularının adalet karşısında hesap vermeleri için hükümet olarak sonuna kadar mücadele edeceğiz”dedi.

Devamını oku
Yayınlanma tarihi: Mar 2, 2023

BAŞBAKAN ÜNAL ÜSTEL, DEPREM HAFTASI MÜNASEBETİYLE BİR MESAJ YAYINLADI

Hükümet olarak, yaşananlardan dersler çıkararak, eksiklerimizi gidermek ve yaşam alanlarımızı depreme hazır hale getirmek için hiç zaman kaybetmeden gerekli tüm adımları atmaya başlamış durumdayız.
 

Devamını oku
First5455565759616263Last