Yayınlanma tarihi: Mar 13, 2023

BAŞBAKAN ÜNAL ÜSTEL’İN 14 MART TIP BAYRAMI MESAJI

İnsanlığa daha nitelikli bir yaşam sunmayı amaç edinmiş, hayatımızı emanet ettiğimiz, insanüstü gayretleri ile iftihar kaynağımız olan tüm sağlık çalışanlarımızın 14 Mart Tıp Bayramı’nı kutluyorum.

Devamını oku
Yayınlanma tarihi: Mar 9, 2023

BAŞBAKAN ÜNAL ÜSTEL’İN SAYIN İRSEN KÜÇÜK’ÜN 4. ÖLÜM YILDÖNÜMÜ DOLAYISIYLA YAYIMLADIĞI ANMA MESAJI

Ülkemizin yetiştirdiği çok değerli siyasi liderlerden biri olan, Kurucu Meclis Üyeliği, Milletvekilliği, Bakanlık ve Başbakanlık görevlerinde bulunmuş, Erenköy Mücahidi olarak milli mücadeleye katkı koymuş Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nin Merhum Başbakanlarından İrsen Küçük’ü ölümünün dördüncü  yıl dönümünde saygı ve rahmetle anıyoruz.

Devamını oku
Yayınlanma tarihi: Mar 9, 2023

BAŞBAKAN ÜNAL ÜSTEL 9 MART BAF DİRENİŞİ VE ŞEHİTLERİNİ ANMA GÜNÜ MESAJI

Bir avuç insanımızın, kendilerinden sayıca ve silahça üstün saldırganlara karşı canları pahasına ortaya koyduğu direniş, Kıbrıs Türkü’nün tüm zor şartlara rağmen hiçbir esareti kabullenemeyeceğinin de en açık göstergesidir.

Devamını oku
Yayınlanma tarihi: Mar 7, 2023

BAŞBAKAN ÜNAL ÜSTEL’İN 8 MART DÜNYA KADINLAR GÜNÜ MESAJI

Kadınlarımızın, aile ve toplum için verdikleri mücadele hayat boyu fedakarca üstlendikleri tüm roller ve görevlerde ortaya koydukları emekleri her daim takdire şayandır.

Devamını oku
Yayınlanma tarihi: Mar 7, 2023

BAŞBAKAN ÜNAL ÜSTEL, DEPREM BÖLGESİNDE GÖREV ALAN KURUM KURULUŞ VE GÖNÜLLÜLERE TAKDİR BELGESİ VERDİ.

Başbakan Ünal Üstel törende yaptığı konuşmada, yaşanan depremin ardından ülkenin tek yürek olduğunu ve zaman kaybetmeden deprem bölgesine ulaşmak için birçok insanın yola çıktığını ifade etti.

Devamını oku
First5354555658606162Last