Yayınlanma tarihi: Kas 22, 2023

BAŞBAKAN ÜNAL ÜSTEL, KIBRIS TMT MÜCAHİTLER DERNEĞİ’Nİ KABUL ETTİ

Başbakan Ünal Üstel, yüzyıllar öncesinde başlayan mücadelelerinin, bağımsızlık, egemenlik ve özgürlük içinde KKTC’nin kurulmasıyla tamamlandığına vurgu yaparak, anavatan Türkiye Cumhuriyeti’nin her zaman yanlarında olduğunu ve bugün de birlikte hareket ettiklerini ifade etti.

Devamını oku
Yayınlanma tarihi: Kas 20, 2023

BAŞBAKAN ÜNAL ÜSTEL BOSNA HERSEK ZİYARETİNE İLİŞKİN DEĞERLENDİRMELERDE BULUNDU

Başbakan Ünal Üstel, Atatürk Kültür, Dil ve Tarih Yüksek Kurumu ve Türk Tarih Kurumu’nun daveti üzerine şeref konuğu olarak katıldığı “2. Yabancılara Türkçe Öğretiminde Yaşanan Sorunlar Çalıştayı” için bulunduğu Bosna Hersek’teki programını tamamlayarak yurda döndü.

Devamını oku
Yayınlanma tarihi: Kas 20, 2023

BAŞBAKAN ÜNAL ÜSTEL, TÜRKİYE CUMHURİYETİ SARAYBOSNA BÜYÜK ELÇİSİ'NE ZİYARETTE BULUNDU

Devamını oku
Yayınlanma tarihi: Kas 18, 2023

BAŞBAKAN ÜNAL ÜSTEL BOSNA HERSEK'TE DÜZENLENEN '2.YABANCILARA TÜRKÇE ÖĞRETİMİNDE YAŞANAN ZORLUKLAR ÇALIŞTAYI'NDA KONUŞTU

BAŞBAKAN ÜNAL ÜSTEL :"ÇALIŞTAYDA ORTAYA ÇIKACAK SONUÇLAR YOL HARİTAMIZ OLACAK."

Devamını oku
Yayınlanma tarihi: Kas 17, 2023

BAŞBAKAN ÜNAL ÜSTEL, İSKENDERUN’DA ŞAMPİYON MELEKLER KÖYÜNÜ ZİYARET ETTİ

Başbakan Ünal Üstel, “Başımız ne zaman darda olsa Türkiye hep yanımızda olmuştur. Deprem döneminde de biz Türkiye’nin yani milletimizin yanında olduk. Bizler tek bir milletin iki devleti olarak, et ve tırnak gibi birbirinden ayrılmaz kardeşleriz. Geçmişimiz birdir, geleceğimiz birdir. Derdimiz birdir. Tasamız birdir” dedi.

Devamını oku
First7677787981838485Last

«Mart 2026»
PztSalÇarPerCumCmtPaz
2324252627281
2

Başbakan Ünal Üstel, Ortadoğu’da devam eden ve pek çok ülke gibi Adamızı da etkisi altına alan savaşın bölgesel yansımalarını değerlendirmek üzere Sivil Savunma Teşkilat Başkanlığı’nı ziyaret etti.

Ziyaretin ardından bir açıklama yapan Başbakan Üstel, “Bölgede artan askeri gerilim, dün İngiliz üslerine yönelik gerçekleştirilen saldırılar ve olası yeni gelişmeler karşısında Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nin etkilenmesi ihtimaline karşı alınabilecek tedbirleri Sivil Savunma Başkanlığımızla ele aldık. Toplantıda sivil savunma kapasitesi, acil durum planlamaları ve kurumlar arası koordinasyon mekanizmalarını detaylı şekilde gözden geçirdik” dedi.

Devamını oku
345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
303112345