Yayınlanma tarihi: Oca 30, 2024

BAKANLAR KURULU, BAŞBAKANLIK AFET VE ACİL DURUM YÖNETİMİ KOMİTESİ’NİN KARARLARINI DEĞERLENDİRDİ... "VATANDAŞLAR GECE ZORUNLU OLMADIKÇA SOKAĞA ÇIKMASIN"

Yaklaşık iki saat süren Bakanlar Kurulu toplantısında, ülkede etkili olan olumsuz hava koşulları ve şiddetli yağış nedeniyle KKTC’de meydana gelebilecek olası su ve sel baskınları ile acil durumlar karşısında alınan önlemler ve hazırlıklar değerlendirildi.

Devamını oku
Yayınlanma tarihi: Oca 27, 2024

BAŞBAKAN ÜNAL ÜSTEL, RUM TARAFININ AÇIKLADIĞI 14 MADDELİK PAKETLE İLGİLİ AÇIKLAMA YAPARAK ÖNEMLİ KONULARA DEĞİNDİ

BAŞBAKAN ÜSTEL “RUM LİDERLİĞİ YENİ TAKTİKLERLE HALKIMIZI TUZAĞA DÜŞÜRMEYE ÇALIŞIYOR, AMA BAŞARILI OLAMAYACAK”

Devamını oku
Yayınlanma tarihi: Oca 27, 2024

BAŞBAKAN ÜNAL ÜSTEL 27-28 OCAK 1958 DİRENİŞİ ŞEHİTLERİNİ ANDI

Başbakan Ünal Üstel, 27-28 Ocak 1958 Direnişi'nin Kıbrıs Türk halkının varoluş ve özgürlük mücadelesinde bir dönüm noktası olduğuna vurgu yaparak “Direnişin 66’ıncı yıl dönümü olan bu önemli günde, vatanımız ve özgürlüğümüz için canlarını ortaya koyan tüm şehitlerimizi saygı, minnet ve özlemle anıyoruz” dedi.

Devamını oku
Yayınlanma tarihi: Oca 26, 2024

BAŞBAKAN ÜNAL ÜSTEL, TÜRKİYE CUMHURİYETİ FİNANSMANLARIYLA HAZIRLANAN BAŞBAKANLIK- YAGA-KOBİGEM GİRİŞİMCİLİK HİBE PROGRAMI LANSMANI'NDA KONUŞTU

BAŞBAKAN ÜSTEL : “KKTC’Yİ GİRİŞİMCİLER İÇİN CAZİBE MERKEZİ HALİNE GETİRECEĞIZ”

Devamını oku
Yayınlanma tarihi: Oca 23, 2024

BAŞBAKAN ÜNAL ÜSTEL: “AKDENİZ'DE VE MAVİ VATAN'DAKİ SÖZ HAKKIMIZ DAHA ÇOK OLACAK”

Başbakan Ünal Üstel, Ankara'da JW Marriott Otel'de düzenlenen Doğu Akdeniz Gemi Trafik Hizmetleri Sistemi Kurulumu Projesi imza töreninde konuştu.

Devamını oku
First6768697072747576Last

«Mart 2026»
PztSalÇarPerCumCmtPaz
2324252627281
2

Başbakan Ünal Üstel, Ortadoğu’da devam eden ve pek çok ülke gibi Adamızı da etkisi altına alan savaşın bölgesel yansımalarını değerlendirmek üzere Sivil Savunma Teşkilat Başkanlığı’nı ziyaret etti.

Ziyaretin ardından bir açıklama yapan Başbakan Üstel, “Bölgede artan askeri gerilim, dün İngiliz üslerine yönelik gerçekleştirilen saldırılar ve olası yeni gelişmeler karşısında Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nin etkilenmesi ihtimaline karşı alınabilecek tedbirleri Sivil Savunma Başkanlığımızla ele aldık. Toplantıda sivil savunma kapasitesi, acil durum planlamaları ve kurumlar arası koordinasyon mekanizmalarını detaylı şekilde gözden geçirdik” dedi.

Devamını oku
345678
9

Başbakan Ünal Üstel, 9 Mart Baf Direnişi ve Şehitlerini Anma Töreni’ne Katıldı...

"HALKIMIZ RAHAT OLSUN"

Törende bir konuşma yapan Başbakan Ünal Üstel , Baf şehitlerini saygı ve minnetle anarak, Kıbrıs Türk halkının varoluş mücadelesinin Osmanlı'nın adayı İngilizlere devretmesinden sonra başladığını hatırlattı.

Devamını oku
101112131415
16171819
BAŞBAKAN ÜNAL ÜSTEL:  “AP BAŞKANININ TERÖRÜ ÖVMESİ AÇIK BİR SKANDAL VE AKIL TUTULMASIDIR”

BAŞBAKAN ÜNAL ÜSTEL: “AP BAŞKANININ TERÖRÜ ÖVMESİ AÇIK BİR SKANDAL VE AKIL TUTULMASIDIR”

Başbakan Ünal Üstel, Avrupa Parlamentosu Başkanı Roberta Metsola’nın Kıbrıs Türk halkının hafızasında şiddet ve acıyla yer etmiş EOKA’ya ilişkin övgü dolu ifadelerine sert tepki gösterdi. Üstel, açıklamasında söz konusu ifadelerin kabul edilemez olduğunu ve tarihsel gerçekleri çarpıttığını vurguladı.

 

Devamını oku
20
BAŞBAKAN ÜNAL ÜSTEL:      “SÖZ KONUSU OLAN KIBRIS TÜRK HALKININ VARLIĞIDIR, GERİSİ TEFERRUATTIR”

BAŞBAKAN ÜNAL ÜSTEL:    “SÖZ KONUSU OLAN KIBRIS TÜRK HALKININ VARLIĞIDIR, GERİSİ TEFERRUATTIR”

Başbakan Ünal Üstel, son günlerde Kıbrıs Türk halkına yönelik tehdit içeren söylem ve gelişmelere dikkat çekerek, bu tablo karşısında birlik ve beraberlik içinde hareket edilmesi çağrısında bulundu.

 

 

Devamını oku
2122
HÜKÜMETTEN EKONOMİYE CAN VERECEK MİLYARLARCA LİRALIK DESTEK

HÜKÜMETTEN EKONOMİYE CAN VERECEK MİLYARLARCA LİRALIK DESTEK

Başbakan Ünal Üstel, istihdamdan tarıma, hayvancılıktan sanayiye kadar birçok alanda üretimi artırmayı, çalışanı korumayı ve ekonomiyi büyütmeyi hedefleyen kapsamlı adımları kamuoyuyla paylaştı.

 

Devamını oku
23242526272829
303112345