Yayınlanma tarihi: Haz 11, 2021

BAŞBAKAN ERSAN SANER, YÖDAK BAŞKANI AVCI’YI KABUL ETTİ

 Başbakan Ersan Saner, yüz yüze eğitim başlaması için aşılamanın gerekliliğine işaret ederek, Türkiye’den gelecek “ciddi miktarda” aşı sayesinde, aşılamanın hızlanacağını ve Eylül ayında yüz yüze eğitimin başlamasının önünün açılacağını söyledi.

Devamını oku
Yayınlanma tarihi: Haz 10, 2021

BAŞBAKAN ERSAN SANER, KILIÇDAROĞLU’NU KABUL ETTİ

Başbakan Ersan Saner, Türkiye Cumhuriyeti ana muhalefet partisi Cumhuriyetçi Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve beraberindeki heyeti kabul etti.

Devamını oku
Yayınlanma tarihi: Haz 9, 2021

BAŞBAKAN ERSAN SANER KALEBURNU’NDA ÇALIŞMALARI İNCELEDİ

KKTC ile Türkiye arasında imzalanan protokol çerçevesinde köy yollarının yapımına ilişkin ihale sonuçlandı.

Devamını oku
Yayınlanma tarihi: Haz 8, 2021

BAŞBAKAN ERSAN SANER: “KADIN GİRİŞİMCİLERİ DESTEKLEMEK İSTİYORUZ”

Başbakan Ersan Saner, ülkede erkeklerin egemen olduğu bir iş sektörü bulunduğunu belirterek kadın girişimcilerin sayısını artırmak için onları desteklemek istediklerini söyledi.

Devamını oku
Yayınlanma tarihi: Haz 8, 2021

BAŞBAKAN ERSAN SANER: “TÜRKİYE’DEN 50 BİN DOZ AŞI BU AKŞAM GELİYOR”

Başbakan Ersan Saner, Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatıyla bu akşam KKTC’ye 50 bin doz Sinovac aşısının geleceğini açıkladı.

Devamını oku
First230231232233235237238239Last

«Mart 2026»
PztSalÇarPerCumCmtPaz
2324252627281
2

Başbakan Ünal Üstel, Ortadoğu’da devam eden ve pek çok ülke gibi Adamızı da etkisi altına alan savaşın bölgesel yansımalarını değerlendirmek üzere Sivil Savunma Teşkilat Başkanlığı’nı ziyaret etti.

Ziyaretin ardından bir açıklama yapan Başbakan Üstel, “Bölgede artan askeri gerilim, dün İngiliz üslerine yönelik gerçekleştirilen saldırılar ve olası yeni gelişmeler karşısında Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nin etkilenmesi ihtimaline karşı alınabilecek tedbirleri Sivil Savunma Başkanlığımızla ele aldık. Toplantıda sivil savunma kapasitesi, acil durum planlamaları ve kurumlar arası koordinasyon mekanizmalarını detaylı şekilde gözden geçirdik” dedi.

Devamını oku
345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
303112345