Yayınlanma tarihi: Haz 22, 2021

BAŞBAKAN ERSAN SANER DIŞ BASIN BİRLİĞİ’Nİ KABUL ETTİ

Başbakan Ersan Saner, Dış Basın Birliği’nin ülkede çok önemli görevleri bulundurduğunu belirterek, basının yasama, yürütme ve yargıdan sonra dördüncü güç olarak görevini icra ettiğini vurguladı.

Devamını oku
Yayınlanma tarihi: Haz 22, 2021

BAŞBAKAN ERSAN SANER TRAKYA ÜNİVERSİTESİ REKTÖRÜ TABAKOĞLU’NU KABUL ETTİ

Başbakan Ersan Saner, Trakya Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Erhan Tabakoğlu ve beraberindeki heyetini kabul ederek bir süre görüştü.

Devamını oku
Yayınlanma tarihi: Haz 22, 2021

BAŞBAKAN ERSAN SANER, İSTİFA EDEN ÇAĞMAN’DAN KARARINI YENİDEN DEĞERLENDİRMESİNİ İSTEDİ

Başbakan Ersan Saner, bugün, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Koral Çağman’ı kabul etti. Kabulde Bakan Çağman, Başbakan Ersan Saner’e istifasını sundu.

Devamını oku
Yayınlanma tarihi: Haz 15, 2021

BAŞBAKAN ERSAN SANER EKONOMİK ÖRGÜTLER PLATFORMU TEMSİLCİLERİNİ KABUL ETTİ

Başbakan Ersan Saner, KKTC’nin sağlıkta yakaladığı başarıyla şu anda dünyadaki diğer ülkelere göre rekabet üstü bir değer oluşturduğunu vurgulayarak, bunun ekonomik olarak nasıl kazanıma çevrileceğine hep birlikte karar vermeleri gerektiğini kaydetti.

Devamını oku
Yayınlanma tarihi: Haz 15, 2021

BAŞBAKAN ERSAN SANER, CUMHURBAŞKANI ERSİN TATAR İLE GÖRÜŞMESİNİN ARDINDAN BASIN AÇIKLAMASI GERÇEKLEŞTİRDİ

Başbakan Ersan Saner, Lefkoşa’ya yapılması planlanan 500 yataklı Devlet Hastanesi arazisinin T.C. Lefkoşa Büyükelçiliği’ne devredilmesi yönünde çıkan haberlere yanıt vererek, “Hastane arazisini şimdi değil, bir buçuk ay önce devrettik" dedi.

Devamını oku
First229230231232234236237238Last

«Mart 2026»
PztSalÇarPerCumCmtPaz
2324252627281
2

Başbakan Ünal Üstel, Ortadoğu’da devam eden ve pek çok ülke gibi Adamızı da etkisi altına alan savaşın bölgesel yansımalarını değerlendirmek üzere Sivil Savunma Teşkilat Başkanlığı’nı ziyaret etti.

Ziyaretin ardından bir açıklama yapan Başbakan Üstel, “Bölgede artan askeri gerilim, dün İngiliz üslerine yönelik gerçekleştirilen saldırılar ve olası yeni gelişmeler karşısında Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nin etkilenmesi ihtimaline karşı alınabilecek tedbirleri Sivil Savunma Başkanlığımızla ele aldık. Toplantıda sivil savunma kapasitesi, acil durum planlamaları ve kurumlar arası koordinasyon mekanizmalarını detaylı şekilde gözden geçirdik” dedi.

Devamını oku
345678
9

Başbakan Ünal Üstel, 9 Mart Baf Direnişi ve Şehitlerini Anma Töreni’ne Katıldı...

"HALKIMIZ RAHAT OLSUN"

Törende bir konuşma yapan Başbakan Ünal Üstel , Baf şehitlerini saygı ve minnetle anarak, Kıbrıs Türk halkının varoluş mücadelesinin Osmanlı'nın adayı İngilizlere devretmesinden sonra başladığını hatırlattı.

Devamını oku
101112131415
16171819202122
23242526272829
303112345