Başbakan Ersan Saner stüdyodan katıldığı programda çocukların bu özel gününü kutladı, onlarla sohbet etti.
Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu, büyük önder Mustafa Kemal Atatürk tarafından dünya çocuklarına armağan edilen 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlandı.
Başbakan Ersan Saner: "Bizler, 101 yıl sonra, 23 Nisan’ı o günlerin heyecanı ile kutluyoruz".
Başbakan Saner, Bakanlar Kurulu toplantısından Cumhurbaşkanı Tatar’ı uğurladıktan sonra basına yaptığı açıklamada, Cumhurbaşkanı’nı Cenevre öncesi davet ettiklerini ve görüşlerini Bakanlar Kurulu’nda tartışma fırsatı bulduklarını söyledi.
Başbakan Ersan Saner kabulde yaptığı konuşmada, Türk Maarif Vakfı yöneticilerini kabul etmekten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Anavatan Türkiye ile her alandaki işbirliğinin eğitim alanında da sürmekte olduğuna dikkati çekti.
KUZEY KIBRIS TÜRK CUMHURİYETİ BAŞBAKANI ÜNAL ÜSTEL, 4. ANTALYA DİPLOMASİ FORUMU’NA (ADF2025) KATILMAK ÜZERE ANTALYA’YA GİTTİ.
Başbakan Üstel foruma katılmak için gittiği Antalya’da basın mensuplarına açıklamada bulundu;
BAŞBAKAN ÜNAL ÜSTEL "VATANDAŞIMIZA SAHİP ÇIKTIK, ÇIKMAYA DEVAM EDECEĞİZ"
Başbakan Ünal Üstel, Cumhuriyet Meclisi’nde yaptığı açıklamalarda sosyal medya üzerinden KKTC vatandaşlarına yöneltilen hakaret içerikli söylemler için polise başvuruda bulunduklarını duyurdu ve vurguladı: