Başbakan Faiz Sucuoğlu, "Türkiye ve Anadolu ile et ile tırnak gibiyiz. Türkiye'deki bir üzüntü bizi burada hasta eder, Türkiye'deki bir sevinç bizi burada coşturur. Biz hiçbir dönemde kendimizi ayrı gayri görmedik." dedi.
Başbakan Faiz Sucuoğlu da sahada ter dökeceklere başarılar dileyerek, maçın sonunda dostluğun kazanması temennisinde bulundu.
Başbakan Faiz Sucuoğlu, gazilerle görüşmesinde yaptığı konuşmada “TC’nin katkılarıyla KKTC’nin tanınacağına inanıyoruz” dedi
Başbakan Faiz Sucuoğlu, Meclis Mavi Salon’da yer alan kabulde yaptığı konuşmada, 15 Kasım 1983’te kurulan KKTC’nin bugünkü noktaya kolay gelmediğini belirterek, adanın coğrafik konumunun stratejik önemi nedeniyle tarih boyunca belli güçlerin adaya hakim olmak istediğini söyledi.
Başbakan Faiz Sucuoğlu da, pazartesi günü KKTC’nin kuruluşunun 38’inci yıl dönümünün kutlanacağını belirterek, bugünlere kolay gelinmediğini, birçok şehit ve gazi verildiğini, büyük bir mücadele örneğiyle bugünlere gelindiğini ifade etti.
Başbakan Ünal Üstel, “Engelli Nakdi Yardımı Alanların Ödeneklerinin artışı ile ilgili açıklama yaptı.
Başbakan Ünal Üstel’in açıklaması:
Başbakan Ünal Üstel, 6 Şubat depreminin üçüncü yıl dönümü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.
Başbakan Ünal Üstel, İskele Kapalı Pazar Yeri vr Terminal Alanı Açılış Törenine Katıldı
Üstel: "Bir yerde siyasi istikrar varsa o yerde projeler gerçekleştirilir."
Başbakan Ünal Üstel, Türk Hava Yolları (THY) Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Lefkoşa Şehir Ofisi’nin açılışı ile “Ada Kıbrıs” Projesi kapsamında hazırlanan reklam filminin lansmanına katıldı.
“Türkiye'de yaptığımız görüşmeler her zamanki gibi olumlu oldu.”