Yayınlanma tarihi: Mar 13, 2022

BAŞBAKAN DR. FAİZ SUCUOĞLU ADAYA DÖNDÜ

Başbakan Dr. Faiz Sucuoğlu, Antalya Diplomasi Forumu’nun (ADF) tamamlanmasının ardından adaya döndü.

Devamını oku
Yayınlanma tarihi: Mar 11, 2022

BAŞBAKAN DR.FAİZ SUCUOĞLU, ANTALYA DİPLOMASİ FORUMU KAPSAMINDA DÜZENLENEN LİDERLER PANELİNE KATILDI

Toplantıda, Başbakan Sucuoglu ile , Başbakan Yardımcısı Turizm, Kültür, Gençlik ve Çevre Bakanı Fikri Ataoğlu ile Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanı Erhan Arıklı da hazır bulundu.

Devamını oku
Yayınlanma tarihi: Mar 11, 2022

BAŞBAKAN DR. FAİZ SUCUOĞLU, ANTALYA’DA YÖRSİAD’IN OLAĞAN TOPLANTISINA KATILDI

Bugün başlayacak ve Pazar gününe kadar sürecek Antalya Diplomasi Forumu’na katılmak üzere Antalya’da bulunan Cumhurbaşkanı Ersin Tatar ve Başbakan Faiz Sucuoğlu, aldıkları davet üzerine YÖRSİAD’ın Yönetim Kurulu, üyeleri ve davetlilerinin yer aldığı olağan toplantısına katıldı.

Devamını oku
Yayınlanma tarihi: Mar 10, 2022

BAŞBAKAN DR. FAİZ SUCUOĞLU ANTALYA DİPLOMASİ FORUMU’NA KATILMAK ÜZERE ADADAN AYRILDI

Başbakan Dr. Faiz Sucuoğlu, Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın himayesinde ve Türkiye Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu’nun ev sahipliğinde düzenlenen Antalya Diplomasi Forumu’na katılmak üzere adadan ayrıldı. 

Devamını oku
Yayınlanma tarihi: Mar 10, 2022

BAŞBAKAN DR. FAİZ SUCUOĞLU MERHUM BAŞBAKANLARDAN İRSEN KÜÇÜK'ÜN ÖLÜMÜNÜN 3’ÜNCÜ YIL DÖNÜMÜNDE MEZARI BAŞINDA DÜZENLENEN ANMA TÖRENİNE KATILDI

Kıbrıs Türk siyasi yaşamına Kurucu Meclis üyesi, milletvekili, Bakan ve Başbakan olarak uzun yıllar hizmet veren Erenköy mücahidi İrsen Küçük, ölümünün 3’üncü yıldönümünde mezarı başında düzenlenen törenle anıldı.

Devamını oku
First171172173174176178179180Last

«Ocak 2026»
PztSalÇarPerCumCmtPaz
2930
BAŞBAKAN ÜNAL ÜSTEL AÇIKLAMA YAPTI

BAŞBAKAN ÜNAL ÜSTEL AÇIKLAMA YAPTI

Rum Yönetimi makamlarının,  KKTC’de Rumlara ait eski mülkleri sözde yasa dışı şekilde istismar edenleri hedef alan yeni bir tutuklama dalgasını başlatması ile ilgili değerlendirme aşamasında olunduğu haberleri üzerine Başbakan Ünal Üstel’in açıklamasıdır..

Güney Kıbrıs Rum Yönetimi’nin, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti topraklarında yer alan ve mülkiyet meselesi devam eden taşınmazlar üzerinden başlatmaya hazırlandığı yeni tutuklama ve kovuşturma dalgası, açıkça siyasi saiklerle yürütülen, hukuka aykırı ve düşmanca bir girişimdir.

 

 

Devamını oku
311234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930311
2345678