Başbakan Ünal Üstel, Demokrasinin olmazsa olmazı basınımız, aynı sorumlukla, halkımızın haklı mücadelesinin dünyaya duyurulmasına yine öncülük etmektedir.
Kurban Bayramını kutladığımız bu anlamlı günlerde, ülkemizin daha refah günlere ulaşması için güzel dileklerde bulunurken, bayramın öncelikle sağlık, huzur ve muhabbet ortamında kutlanmasını temenni ederim.
Başbakan Ünal Üstel:
Son dönemde ülkede yaşanan elektrik krizinin bir daha yaşanmaması için hükümet olarak her türlü önlemi alma ve bu konuda gerekli çalışmaları yapma konusunda kararlıyız.
Başbakan, bu akşam yaptığı yazılı açıklamada, "yakıt sağlayıcı firmadan kaynaklanan yakıt ve arızalar nedeniyle ülkede son günlerde yaşanan elektrik sorununu hızlı bir şekilde çözmek ve halkı mağdur etmemek için yoğun bir çalışma içerisinde bulunduklarını" belirtti.
Başbakan Ünal Üstel’in geçen hafta açıkladığı mini ekonomik paket içinde yer alan, sosyal yardım, cemile yardımı ve engelli maaşı alanlara bayram katkıları Kurban Bayramı’ndan önce ödenecek.
Başbakan Üstel, Hristodulidis’in savunma anlaşmasına ilişkin açıklamalarını değerlendirdi...
“Kıbrıs Türk halkının haklarını yok sayan girişimleri asla kabul etmiyoruz”
Başbakan Ünal Üstel, Güney Kıbrıs Rum Yönetimi lideri Nikos Hristodulidis’e yanıt verdi...
"Askeri anlaşmalarla adayı tehlikeye atmaktan vazgeçin"
Başbakan Ünal Üstel, Mehmetçik Büyükkonuk Belediyesi ile Büyükkonuk Eko Turizm Derneği iş birliğinde düzenlenen 28'inci Büyükkonuk Eko Gün etkinliğine katıldı.
“KÜLTÜRÜNE SAHİP ÇIKAN HAKLAR AYAKTA KALIR”
Başbakan Ünal Üstel, ülkede temaslarda bulunan Türkiye Cumhuriyeti Radyo ve Televizyon Üst Kurulu (RTÜK) Başkanı Mehmet Daniş ve Üst Kurul üyelerini kabul etti...
“KKTC’nin yayıncılık, radyo ve dijital medya alanlarında dünyada hak ettiği yeri alacağına inanıyorum”
BAŞBAKAN ÜNAL ÜSTEL, YAPIMI DEVAM EDEN SADRAZAMKÖY YOLU İLE ÇATALKÖY-DEĞİRMENLİK YOLUNDA İNCELEMELERDE BULUNDU…
“HÜKÜMETİN İSTİKRARLI DURUŞU VE ANAVATAN "TÜRKİYE CUMHURİYETİ İLE İMZALANAN MALİ İŞBİRLİĞİ PROTOKOLLERİ ÇERÇEVESİNDE UZUN ZAMAN ÖZLENEN YATIRIMLARIN HAYATA GEÇTİ”