Yayınlanma tarihi: Ağu 10, 2022

BAŞBAKAN ÜNAL ÜSTEL BAKANLAR KURULU TOPLANTISI SONRASI AÇIKLAMA YAPTI

Başbakan Ünal Üstel, İskele bölgesindeki yapılaşmanın altyapısını karşılamak için İskele Belediye Başkanı'nın da içinde olacağı belediyeye bağlı bir fon oluşturduklarını açıkladı.

Devamını oku
Yayınlanma tarihi: Ağu 9, 2022

BAŞBAKAN ÜNAL ÜSTEL, ULAK HABERLEŞME GENEL MÜDÜRÜ ZAFER ORHAN, BTHK BAŞKANI KADRİ BÜRÜNCÜK VE BERABERİNDEKİ HEYETİ KABUL ETTİ

Devamını oku
Yayınlanma tarihi: Ağu 7, 2022

BAŞBAKAN ÜNAL ÜSTEL’İN 8 AĞUSTOS ERENKÖY DİRENİŞİNİN 58. YILDÖNÜMÜ MESAJI

Kıbrıs Türkü'nün toplumsal varoluş mücadelesinde önemli bir yere sahip olan ‘Erenköy Direnişi’nin 58. yıldönümünü şerefle idrak ederken, bu direniş sırasında şehit düşenleri bir kez daha minnet ve rahmetle anıyoruz. 

Devamını oku
Yayınlanma tarihi: Ağu 7, 2022

BAŞBAKAN ÜNAL ÜSTEL: SORUMLULUĞUMUZUN FARKINDAYIZ

Başbakan Ünal Üstel, Güzelyurt’ta vatandaşlarla bir araya geldi.
Bakan ve milletvekilleri ile Güzelyurt’ta vatandaşın sorunlarını dinleyen Üstel, hükümet çalışmaları ile ilgili de bilgi verdi.

Devamını oku
Yayınlanma tarihi: Ağu 3, 2022

BAŞBAKAN ÜNAL ÜSTEL, AZERBAYCANLI KADIN GİRİŞİMCİLERİ KABUL ETTİ

Başbakan Ünal Üstel, Sakina Babayeva başkanlığındaki Azerbaycan Kadın Girişimciler Birliği heyetini kabul ederek görüştü.

Devamını oku
First140141142143145147148149Last

«Aralık 2025»
PztSalÇarPerCumCmtPaz
24252627
Başbakan Üstel Rum–Lübnan anlaşması ile artan Rum silahlanmasını değerlendirdi.

Başbakan Üstel Rum–Lübnan anlaşması ile artan Rum silahlanmasını değerlendirdi.

 

Başbakan Üstel şunları vurguladı:

“Güney Kıbrıs Rum Yönetimi’nin (GKRY), Lübnan ile imzaladığı Münhasır Ekonomik Bölge Sınırlandırma Anlaşması (MEB), KKTC’nin MEB’ini ihlal etmektedir ve KKTC Hükümeti olarak bu anlaşmayı reddediyoruz.”

 

Devamını oku
28
BAŞBAKAN ÜNAL ÜSTEL: “NAMIK KEMAL LİSESİ KIBRIS TÜRK TARİHİDİR, İSMİ DE RUHU DA YAŞAYACAK”

BAŞBAKAN ÜNAL ÜSTEL: “NAMIK KEMAL LİSESİ KIBRIS TÜRK TARİHİDİR, İSMİ DE RUHU DA YAŞAYACAK”

Başbakan Ünal Üstel, Namık Kemal Lisesi’nde yürütülen tadilat ve güçlendirme çalışmalarını yerinde inceleyerek, yürütülen projenin yalnızca bir bina yenilemesi değil, Kıbrıs Türk halkının eğitim mirasına sahip çıkma iradesi olduğunu vurguladı. Üstel, öğrencilerin güvenli, çağdaş ve güçlü bir eğitim ortamında öğrenim görmesinin hükümetin en temel önceliklerinden biri olduğunu ifade ederek, bu doğrultuda çalışmaların kararlılıkla sürdüğünü söyledi.

 

 

Devamını oku
2930
12345
Başbakan Ünal Üstel “5 Aralık Dünya Kadın Hakları Günü” nedeniyle mesaj yayımladı...

Başbakan Ünal Üstel “5 Aralık Dünya Kadın Hakları Günü” nedeniyle mesaj yayımladı...

 

Başbakan Ünal Üstel’in mesajı şöyle;

 

“5 Aralık 1934’te Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün öncülüğünde Türk kadınlarına tanınan seçme ve seçilme hakkı, yalnızca Türkiye Cumhuriyeti için değil, tüm dünyadaki demokratikleşme süreçleri ve kadınlar için çığır açıcı bir reformdur.

 

Devamını oku
67
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930311234