Kıbrıs Türk Halkı da Çanakkale Destanı ve Kurtuluş savaşı gibi büyük zaferlerden aldığı ilhamla varoluş mücadelesini gerçekleştirmiş ve aziz milletimizin katkılarıyla hak ettiği özgürlüğüne kavuşmuştur.
Bu düşünceyle hareket eden hükümetimiz, yaşlı insanlarımızın yaşam standartlarının yükseltilmesinin ve ihtiyaç duydukları hizmetlere kolaylıkla erişebilmelerinin sağlanmasını öncelikli hedeflerden biri olarak görmektedir.
Yürütülen ceza soruşturması hakkında detaylı bilgiler alan Başbakan Ünal Üstel daha sonra kısa bir basın topşantısı düzenledi.
Ziyarette Başbakan Ünal Üstel’e Hatay ilinde yaşanan deprem felaketine yönelik brifing verildi. Türkiye Cumhuriyeti İçişleri Bakan yardımcısı İsmail Çataklı’nın da katıldığı toplantıda Başbakan Ünal Üstel bir konuşma yaptı.
Başbakan Ünal Üstel, ilk kez sigortalı olarak istihdam edilecek KKTC vatandaşları için maaş desteğini 35 bin TL'ye çıkardıklarını açıkladı.
“Yeni teşvik paketiyle aylık prim ve istihdam desteğimizi 400 milyon TL'ye yükselttik"
BAŞBAKAN ÜNAL ÜSTEL, TÜRK OCAĞI LİMASOL SPOR KULÜBÜ HEYETİNİ KABUL ETTİ
KULÜPTEN BAŞBAKANA TEŞEKKÜR