Yayınlanma tarihi: Eyl 22, 2022

BAŞBAKAN ÜNAL ÜSTEL "MAĞUSA - YENİBOĞAZİÇİ - İSKELE GEÇİŞ SÜRECİ 2 EMİRNAMESİ" KONUSUNDA AÇIKLAMA YAPTI

Başbakan olarak amacım toplumsal faydayı gözeterek sorunların üzerine gidip çözümler üretmektir.

Devamını oku
Yayınlanma tarihi: Eyl 20, 2022

BAŞBAKANLIK HİMAYELERİNDE "MİLLİ MÜCADELE MADALYALARI" TAKDİM EDİLDİ

Başbakan Ünal Üstel, “Bugünlere gelirken bircok şehit verildi bu topraklar Mehmetçik ve Mücahit’in kanıyla sulandı” dedi.

Devamını oku
Yayınlanma tarihi: Eyl 19, 2022

BAŞBAKAN ÜNAL ÜSTEL, KIB-TEK'TE AKARYAKIT İHALESİNİN İPTAL EDİLECEĞİNİ VE 10 GÜN İÇERİSİNDE YENİDEN İHALEYE ÇIKILACAĞINI AÇIKLADI

Başbakan Ünal Üstel, Kıbrıs Türk Elektrik Kurumu (KIB-TEK) Akaryakıt Temin ve Taşıma İhalesi’nin iptal edileceğini ve 10 gün içerisinde yeniden pazarlık usulüyle ihaleye çıkılacağını belirtti.

Devamını oku
Yayınlanma tarihi: Eyl 17, 2022

BAŞBAKAN ÜNAL ÜSTEL KIBRIS TÜRK TİCARET ODASI’NIN 59. OLAĞAN GENEL KURULUNA KATILDI

Başbakan Ünal Üstel: “Kamu çalışma saatleri değişecek, kademeli olarak tam gün eğitime geçilecek”

Devamını oku
Yayınlanma tarihi: Eyl 14, 2022

BAŞBAKAN ÜNAL ÜSTEL, KIBRIS TÜRK FUTBOL FEDERASYONU (KTFF) BAŞKANI HASAN SERTOĞLU VE BERABERİNDEKİ HEYETİ KABUL ETTİi.

Başbakan Ünal  Üstel “Her türlü desteği vermeye hazırım”

Devamını oku
First130131132133135137138139Last

«Kasım 2025»
PztSalÇarPerCumCmtPaz
272829
Başbakan Ünal Üstel, Türkiye Muharip Gaziler Derneği Heyetini Kabul Etti

Başbakan Ünal Üstel, Türkiye Muharip Gaziler Derneği Heyetini Kabul Etti

 

Kabulde bir konuşma yapan Başbakan Üstel, Kıbrıs Türk halkının varoluş mücadelesinin 1950’li yıllarda başladığını hatırlatarak, Anavatan Türkiye Cumhuriyeti’nin büyük desteğiyle Kıbrıs Türk halkının özgürlük ve egemenlik mücadelesini başarıyla tamamladığını söyledi.

 

Devamını oku
30311
Başbakan Üstel: “Siyasi istikrar ve turizm politikalarının devamlılığı sektörün en büyük güvencesidir”

Başbakan Üstel: “Siyasi istikrar ve turizm politikalarının devamlılığı sektörün en büyük güvencesidir”

 

“Ercan Havalimanı, Girne Antik Liman ve Ada Kıbrıs projeleriyle turizmde tarihi bir dönüşüm başlattık”

 

Başbakan Ünal Üstel, Kıbrıs Türk Turizm ve Seyahat Acenteleri Birliği’nin (KITSAB) 34. Olağan Genel Kurulu’na katılarak yaptığı konuşmada, turizmin Kuzey Kıbrıs ekonomisinin kalbi olduğunu vurguladı.

 

Devamını oku
2
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
1234567