BAŞBAKAN ERSAN SANER: "SAĞLIĞIM ÇOK İYİ. YARIN SABAH GÖREVİMİN BAŞINDAYIM”

BAŞBAKAN ERSAN SANER: "SAĞLIĞIM ÇOK İYİ. YARIN SABAH GÖREVİMİN BAŞINDAYIM”

BAŞBAKAN SANER: "SAĞLIĞIM ÇOK İYİ. YARIN SABAH GÖREVİMİN BAŞINDAYIM”

 

Başbakan Ersan Saner, sağlık durumunun çok iyi olduğunu, yarın sabah Başbakanlık’ta görevinin başında olacağını söyledi.

 

Göğüste baskı şikayetiyle başvurduğu Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi’nde başarılı anjio olan Başbakan Ersan Saner, hastaneden taburcu oldu. Başbakan Saner, hastaneden ayrılırken basına açıklama yaptı.Başbakan Saner’e, Başhekim Dr. Adil Özyılkan ile anjiyoyu gerçekleştiren ekibin başında olan Kardiyoloji Uzmanı Dr. Eser Varış eşlik etti.

 

Başbakan Ersan Saner, sabah saatlerinde göğsünde hafif baskı hissetmesinden dolayı Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesine kontrole gittiğini, Başhekim Dr. Adil Özyılkan ile Kardiyoloji Uzmanı Dr. Eser Varış’ın daha ileri tetkik yapmak amacıyla anjio gerçekleştirildiğini söyledi.

 

Yaklaşık iki saat önce geldiği hastaneden ayrılıyor olduğunu, doktorunun ifadesi ile anjiyonun çok başarılı geçtiğini belirten Başbakan Saner, “Allaha çok şükür, gördüğünüz gibi çok iyiyim. Hiçbir damarımda herhangi bir sıkıntı yok. Dolayısıyla merak edilecek bir şey yok. Hep birlikte çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

 

Başbakan Ersan Saner, anjioyu gerçekleştiren ekibin başında olan Kardiyoloji Uzmanı Dr. Eser Varış ve tüm ekibine, Başhekim Dr. Adil Özyılkan’a teşekkür ederek, “Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanemiz tam donanımlı ve halkımıza her türlü hizmetleri sunuyor. Halkımıza verdiği hizmetlerden dolayı da tüm doktorlarımıza teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Print
Yayınlanma tarihi: Mar 10, 2021,
Haber Kategorisi: Basın Açıklamaları,
Yorumlar: 0,
Etiketler:

«Aralık 2025»
PztSalÇarPerCumCmtPaz
24252627
Başbakan Üstel Rum–Lübnan anlaşması ile artan Rum silahlanmasını değerlendirdi.

Başbakan Üstel Rum–Lübnan anlaşması ile artan Rum silahlanmasını değerlendirdi.

 

Başbakan Üstel şunları vurguladı:

“Güney Kıbrıs Rum Yönetimi’nin (GKRY), Lübnan ile imzaladığı Münhasır Ekonomik Bölge Sınırlandırma Anlaşması (MEB), KKTC’nin MEB’ini ihlal etmektedir ve KKTC Hükümeti olarak bu anlaşmayı reddediyoruz.”

 

Devamını oku
28
BAŞBAKAN ÜNAL ÜSTEL: “NAMIK KEMAL LİSESİ KIBRIS TÜRK TARİHİDİR, İSMİ DE RUHU DA YAŞAYACAK”

BAŞBAKAN ÜNAL ÜSTEL: “NAMIK KEMAL LİSESİ KIBRIS TÜRK TARİHİDİR, İSMİ DE RUHU DA YAŞAYACAK”

Başbakan Ünal Üstel, Namık Kemal Lisesi’nde yürütülen tadilat ve güçlendirme çalışmalarını yerinde inceleyerek, yürütülen projenin yalnızca bir bina yenilemesi değil, Kıbrıs Türk halkının eğitim mirasına sahip çıkma iradesi olduğunu vurguladı. Üstel, öğrencilerin güvenli, çağdaş ve güçlü bir eğitim ortamında öğrenim görmesinin hükümetin en temel önceliklerinden biri olduğunu ifade ederek, bu doğrultuda çalışmaların kararlılıkla sürdüğünü söyledi.

 

 

Devamını oku
2930
12345
Başbakan Ünal Üstel “5 Aralık Dünya Kadın Hakları Günü” nedeniyle mesaj yayımladı...

Başbakan Ünal Üstel “5 Aralık Dünya Kadın Hakları Günü” nedeniyle mesaj yayımladı...

 

Başbakan Ünal Üstel’in mesajı şöyle;

 

“5 Aralık 1934’te Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün öncülüğünde Türk kadınlarına tanınan seçme ve seçilme hakkı, yalnızca Türkiye Cumhuriyeti için değil, tüm dünyadaki demokratikleşme süreçleri ve kadınlar için çığır açıcı bir reformdur.

 

Devamını oku
6
BAŞBAKAN ÜNAL ÜSTEL, GÜZELYURT’TA SİVİL TOPLUM TEMSİLCİLERİYLE BİR ARAYA GELDİ

BAŞBAKAN ÜNAL ÜSTEL, GÜZELYURT’TA SİVİL TOPLUM TEMSİLCİLERİYLE BİR ARAYA GELDİ

 

Başbakan Ünal Üstel, Güzelyurt’ta sivil toplum kuruluşu temsilcileriyle bir toplantı gerçekleştirerek hem güncel ekonomik gelişmeleri hem de Ankara temaslarının sonuçlarını değerlendirdi. Toplantıya bölgedeki birçok kurum ve örgütün temsilcileri katıldı.

 

Devamını oku
7
Başbakan Ünal Üstel açıklama yaptı...

Başbakan Ünal Üstel açıklama yaptı...

 

Başbakan Ünal Üstel’in açıklaması şöyle;

 

 

Devamını oku
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930311234

EasyDNNNewsCalendar

«Aralık 2025»
PztSalÇarPerCumCmtPaz
24252627282930
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930311234