BAŞBAKAN ÜNAL ÜSTEL'DEN TÜRKİYR’YE GEÇMİŞ OLSUN MESAJI

BAŞBAKAN ÜNAL ÜSTEL'DEN TÜRKİYR’YE GEÇMİŞ OLSUN MESAJI
 

Başbakan Ünal Üstel, Türkiye’de meydana gelen deprem ve can kayıpları nedeniyle geçmiş olsun mesajı yayınladı.

Üstel mesajında şu ifadelere yer verdi:

“Merkez üssü Kahramanmaraş olan ve ülkemizde de şiddetli bir şekilde hissedilen 7.4 büyüklüğündeki depremin ülkemizde bir yıkıma neden olmasa da Türkiye’nin birden çok ilinde ciddi felaketlere neden olduğuna üzülerek şahitlik ediyoruz.

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti olarak tüm kurumlarımızla birlikte Türkiye’mizin ihtiyaç duyduğu her noktada bulunmaya ve elimizden gelen her tür yardımı yapmaya hazırız ve bu konuda gerekli tüm çalışmaları başlatmış durumdayız.

Milletçe, birbirimize destek olarak bu felaketi de hep birlikte aşacağız.

Halkımıza ve Milletimize geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Deprem felaketinde yaralananlara acil şifalar, hayatını kaybedenlere rahmet diliyorum.”

Print
Yayınlanma tarihi: Şub 6, 2023,
Haber Kategorisi: Basın Açıklamaları,
Yorumlar: 0,
Etiketler:
«Ekim 2026»
PztSalÇarPerCumCmtPaz
2829

ARAMA ÇALIŞMALARINDA BULUNAN İKİ NAAŞIN KİMLİĞİ BELİRLENDİ, YENİ BİR NAAŞA DAHA ULAŞILDI

Girne açıklarında yaşanan gemi faciasının ardından sürdürülen arama çalışmaları kapsamında, hafta sonu bulunan iki naaş üzerinde yapılan DNA çalışmaları tamamlandı. Naaşlardan birinin henüz 5 yaşındaki Mehmet Asaf Biçer’e, diğerinin ise Nihat Pancar’a ait olduğu belirlendi.

Devamını oku
30123

BİR NAAŞA DAHA ULAŞILDI

Girne açıklarında yaşanan gemi kazasının ardından başlatılan arama çalışmaları neticesinde bir naaşa daha ulaşıldı.

Devamını oku
4
5

BİR NAAŞA DAHA ULAŞILDI

Girne açıklarında yaşanan gemi kazasının ardından sürdürülen arama çalışmaları neticesinde bugün bir naaşa daha ulaşılmıştır.

Devamını oku
6

ARAMA ÇALIŞMALARINDA BULUNAN İKİ NAAŞIN KİMLİĞİ BELİRLENDİ

Girne açıklarında yaşanan gemi faciasının ardından sürdürülen arama çalışmaları kapsamında geçtiğimiz günlerde ulaşılan iki naaşın kimlik tespitine yönelik DNA çalışmaları tamamlandı.

Devamını oku
78

BAŞBAKAN ÜNAL ÜSTEL, CUMHURİYET MECLİSİ’NDE KONUŞTU…

“HEDEFİMİZ GENÇLERİN KÖYLERİNDE KALMALARINI SAĞLAMAK”

Devamını oku
9

ÜSTEL: “ATTIĞIMIZ HER ADIM ÜLKEMİZİN VE GENÇLERİMİZİN GELECEĞİ İÇİNDİR”

ATEŞLİ SİLAHLAR VE PATLAYICI MADDELER YASALARINDA KARARLI ADIM

ÜSTEL: “ATTIĞIMIZ HER ADIM ÜLKEMİZİN VE GENÇLERİMİZİN GELECEĞİ İÇİNDİR”

ŞEVKETOĞLU: “GEÇMİŞTE BİRÇOK BAŞBAKANIN UZAK DURDUĞU KONUDA ÜSTEL KARARLI BİR ADIM ATTI”

Devamını oku
10
BAŞBAKAN ÜNAL ÜSTEL: “OPTIMUS PRIME’IN GÖREV SÜRESİ TAMAMLANDI”

BAŞBAKAN ÜNAL ÜSTEL: “OPTIMUS PRIME’IN GÖREV SÜRESİ TAMAMLANDI”

Başbakan Ünal Üstel, Türkiye Cumhuriyeti Lefkoşa Büyükelçisi Ali Başçeri ile birlikte, Girne açıklarında meydana gelen gemi kazasının ardından arama çalışmalarını yürüten Optimus Prime gemisinde, Derinsu Su Altı Mühendislik firması yetkilisi Okan Taktak, gemi kaptanı ve görevli personelle bir araya geldi.

 

Devamını oku
11
12131415161718
19202122232425
2627282930311
2345678
«Ekim 2026»
PztSalÇarPerCumCmtPaz
2829301234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930311
2345678