Başbakan Ünal Üstel, Yeni Maraş Sağlık Merkezi açılış törenine katıldı...

Başbakan Ünal Üstel, Yeni Maraş Sağlık Merkezi açılış törenine katıldı...

 

Törende bir konuşma yapan Üstel, hükümetin rozete bakmadan çalıştığını, halka hizmet ettiğini ve bu çerçevede Gazimağusa’da ihtiyaçlı bölgelerde su tesisatını değiştiklerini kaydetti.

YILLARDIR YAŞANILAN SU SORUNU ÇÖZÜLDÜ

Gazimağusa Limanı’nı da belediye başkanı ile birlikte ziyaret ettiklerini, yıllardır yaşanan su sorununu yerinde tespit ederek, su sıkıntılarını aştıklarını anlatan Üstel, sorunları çözerek, halka hizmet ettiklerini söyledi.

 

 

ÇALIŞMAYA SAĞLANAN İSTİKRARLA DEVAM EDİLİYOR

 

Cumhurbaşkanı Ersin Tatar’ın da desteklerine teşekkür eden Üstel, çalışmaya ve sağladıkları siyasi istikrarla halk, ülkeye hizmet etmeye devam edeceklerini vurguladı.

 

Print
Yayınlanma tarihi: Tem 29, 2025,
Haber Kategorisi: Basın Açıklamaları,
Yorumlar: 0,
Etiketler:
«Kasım 2026»
PztSalÇarPerCumCmtPaz
2627282930311

BAŞBAKAN ÜNAL ÜSTEL AÇIKLAMA YAPTI...

Başbakan Ünal Üstel, Güney Kıbrıs Rum Yönetimi’nin KKTC ve Türkiye’nin Doğu Akdeniz’deki faaliyetlerine yönelik girişimlerine tepki göstererek, Kıbrıs Türk halkının meşru haklarından ve Türkiye ile yürütülen stratejik projelerden taviz verilmeyeceğini vurguladı.

Devamını oku
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30123456