BAŞBAKAN ERSAN SANER, DAÜ PER-SEN’İ KABUL ETTİ

BAŞBAKAN ERSAN SANER, DAÜ PER-SEN’İ KABUL ETTİ

BAŞBAKAN ERSAN SANER, DAÜ PER-SEN’İ KABUL ETTİ

Başbakan Ersan Saner, DAÜ Per- Sen Başkanı Erdal Altun ve yönetim kurulu üyelerini kabul ederek görüştü.

DAÜ Per- Sen Başkanı Erdal Altun yönetsel personelin kadro ve çalışma tüzüğünün 20 yıldır değiştirilememesi nedeniyle personel ve kadrolarda çok ciddi sıkıntılar yaşandığını ve  mevcut tüzüğün Üniversitenin ihtiyaçlarına cevap veremediğini kaydederek Başbakan Ersan Saner ve Bakanlar Kurulu’nun bir çalışma yaparak sorunun çözülmesi yönünde adım attığını belirtti. Altun Başbakan Ersan Saner’e DAÜ’ye gösterdiği ilgi ve Bakanlar Kurulu’na tüzüğün geçmesinde verdikleri destek için Bakanlar Kurulu üyelerine teşekkür etti.

Başbakan Ersan Saner ise DAÜ gibi ülkemizin önemli bir üniversitesinde çalışanlarına dönük yapılan bu iyileştirmenin kendileri için de önemli olduğuna vurgu yaparak ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Print
Yayınlanma tarihi: Eyl 2, 2021,
Haber Kategorisi: Basın Açıklamaları,
Yorumlar: 0,
Etiketler:

«Haziran 2026»
PztSalÇarPerCumCmtPaz
25

Başbakan Ünal Üstel, Cumhuriyet Meclisi’nde Konuştu...

“Kimsenin basın özgürlüğünü kısıtlamıyoruz…

Devamını oku
26

Başbakan Ünal Üstel, Kurban Bayramı Mesajı Yayınladı...

“Bayramlar, sevginin, hoşgörünün ve birlik ruhunun büyüdüğü en anlamlı zamanlardır”

Devamını oku
2728293031
12

Başbakan Ünal Üstel, Ankara temasları kapsamında Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz ve Türkiye Cumhuriyeti Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler ile bir araya geldi.

Başbakanlık’tan yapılan açıklamada, Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz ile gerçekleştirilen görüşmede, bu ay KKTC’de imzalanması planlanan anlaşma kapsamında KKTC’ye doğal gaz ulaştırılmasını öngören ve “Yüzyılın Projesi” olarak nitelendirilen doğal gaz boru hattı projesinde gelinen son aşama ile yürütülen çalışmalar ele alındı.

Devamını oku
34567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293012345