BAŞBAKAN ÜNAL ÜSTEL, POLİS GENEL MÜDÜRÜ KASIM KUNİ İLE BİRİNCİ YARDIMCISI AHMET BEŞERLER'İ KABUL ETTİ

BAŞBAKAN ÜNAL ÜSTEL, POLİS GENEL MÜDÜRÜ KASIM KUNİ İLE BİRİNCİ YARDIMCISI AHMET BEŞERLER'İ KABUL ETTİ

BAŞBAKAN ÜNAL ÜSTEL, POLİS GENEL MÜDÜRÜ KASIM KUNİ İLE BİRİNCİ YARDIMCISI AHMET BEŞERLER'İ KABUL ETTİ

Başbakan Ünal Üstel, Polis Genel Müdürü Kasım Kuni ile birlikte Polis Genel Yardımcısı Ahmet Beşerler'i göreve gelmelerinin ardından Başbakanlıkta kabul etti.

Başbakan Ünal Üstel kabulde yaptığı konuşmada, Kasım Kuni ve Ahmet Beşerler'e atanmış oldukları yeni görevlerinin hayırlı olmasını dileyerek, başarılar diledi.

Kasım Kuni ve Ahmet Beşerler'in görevini en iyi şekilde yerine getireceğine dair inancını belirten Başbakan Ünal Üstel, "Polis teşkilatımızın yeni Genel müdürü Kasım Kuni ekibiyle birlikte görevlerini en iyi şekilde yerine getirerek, ülkemizin huzurunu sağlamak için her zaman olduğu gibi çaba sarf edecektir" dedi.

Hükümetin Polis teşkilatının tüm eksikliklerinin tamamlanması ve modern hale getirilmesi için gerekli tüm çalışmaları yapacağını ifade eden Başbakan Ünal Üstel, "Polis Teşkilatı ülkenin güvenliği ve halkımızın huzur içinde yaşaması için görev icra ederken, bizler de hükümet olarak bu güzide teşkilatımızın eksikliklerinin giderilmesi ve daha güçlü hale gelmesi adına elimizden geleni yaparak, teşkilatımızın yanında olacağız" şeklinde konuştu.

Print
Yayınlanma tarihi: May 4, 2023,
Haber Kategorisi: Basın Açıklamaları,
Yorumlar: 0,
Etiketler:

«Haziran 2026»
PztSalÇarPerCumCmtPaz
25

Başbakan Ünal Üstel, Cumhuriyet Meclisi’nde Konuştu...

“Kimsenin basın özgürlüğünü kısıtlamıyoruz…

Devamını oku
26

Başbakan Ünal Üstel, Kurban Bayramı Mesajı Yayınladı...

“Bayramlar, sevginin, hoşgörünün ve birlik ruhunun büyüdüğü en anlamlı zamanlardır”

Devamını oku
2728293031
12

Başbakan Ünal Üstel, Ankara temasları kapsamında Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz ve Türkiye Cumhuriyeti Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler ile bir araya geldi.

Başbakanlık’tan yapılan açıklamada, Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz ile gerçekleştirilen görüşmede, bu ay KKTC’de imzalanması planlanan anlaşma kapsamında KKTC’ye doğal gaz ulaştırılmasını öngören ve “Yüzyılın Projesi” olarak nitelendirilen doğal gaz boru hattı projesinde gelinen son aşama ile yürütülen çalışmalar ele alındı.

Devamını oku
34567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293012345