BAŞBAKAN ERSAN SANER, İSTANBUL’DA YAPTIĞI GÖRÜŞMELERİN ARDINDAN ANTALYA'YA GEÇİYOR.

BAŞBAKAN ERSAN SANER, İSTANBUL’DA YAPTIĞI GÖRÜŞMELERİN ARDINDAN ANTALYA'YA GEÇİYOR.

Başbakan Ersan Saner, İstanbul’da yaptığı görüşmelerin ardından Antalya'ya geçiyor.

Başbakan Saner, Antalya Bölgesi'nde yaşanan yangın sonrası yürütülen rehabilitasyon çalışmalarını yerinde izleyecek.

Başbakan Saner,  Türkiye Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay ile görüşmesi sırasında rehabilitasyon çalışmalarına katkı amacıyla KKTC olarak AFAD'a 17 Milyon TL katkı yapmak istediklerini açıklamıştı.

Print
Yayınlanma tarihi: Ağu 18, 2021,
Haber Kategorisi: Basın Açıklamaları,
Yorumlar: 0,
Etiketler:

«Mart 2026»
PztSalÇarPerCumCmtPaz
2324252627281
2

Başbakan Ünal Üstel, Ortadoğu’da devam eden ve pek çok ülke gibi Adamızı da etkisi altına alan savaşın bölgesel yansımalarını değerlendirmek üzere Sivil Savunma Teşkilat Başkanlığı’nı ziyaret etti.

Ziyaretin ardından bir açıklama yapan Başbakan Üstel, “Bölgede artan askeri gerilim, dün İngiliz üslerine yönelik gerçekleştirilen saldırılar ve olası yeni gelişmeler karşısında Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nin etkilenmesi ihtimaline karşı alınabilecek tedbirleri Sivil Savunma Başkanlığımızla ele aldık. Toplantıda sivil savunma kapasitesi, acil durum planlamaları ve kurumlar arası koordinasyon mekanizmalarını detaylı şekilde gözden geçirdik” dedi.

Devamını oku
345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
303112345