BAŞBAKAN ERSAN SANER PGM 'Yİ ZİYARET ETTİ, GEÇMİŞ OLSUN DİLEKLERİNİ İLETTİ

BAŞBAKAN ERSAN SANER PGM 'Yİ ZİYARET ETTİ, GEÇMİŞ OLSUN DİLEKLERİNİ İLETTİ

BAŞBAKAN SANER PGM 'Yİ ZİYARET ETTİ, GEÇMİŞ OLSUN DİLEKLERİNİ İLETTİ

Başbakan Ersan Saner  Polis Genel Müdürü Ahmet Soyalan’ı ziyaret etti, tüm teşkilata geçmiş olsun dileklerini iletti
Başbakan Saner, ziyarette Rum Yönetimi’ne çağrıda bulunarak, Güney Kıbrıs’a geçtiği tespit edilen zanlının biran önce iade edilmesini istedi.

Başbakan Ersan Saner, Polis Genel Müdürü Ahmet Soyalan’ı ziyaret etti.

Polis Fahri Toklu’nun dün yaşadığı saldırı sonrası polis teşkilatına ziyaret gerçekleştirdiğini ifade eden Başbakan Saner, “bu saldırıyı kabul etmemiz mümkün değil” dedi.

Polisin Kıbrıs Türk halkının huzuru ve güvenliği için canla başla çalıştığına işaret eden Başbakan, böyle bir saldırının yaşanmasının kabul edilemez olduğuna değindi ve tüm polis teşkilatına geçmiş olsun dileklerini iletti.

Saner, polis memuru Fahri Toklu’ya da acil şifalar dileyerek, Toklu’nun çok ciddi bir sağlık probleminin olmamasının sevindirici olduğuna işaret etti…

“Hükümet olarak polisimizin yanındayız” diyen Başbakan Saner, Güney Kıbrıs’a da çağrıda bulundu.

Saner, “suç ve suçlulara ilişkin iki toplumlu komiteye müracaat edildi. Sanığın suçu işledikten sonra Güney Kıbrıs’a geçtiği biliniyor. Açık çağrım bu tür insanların topluma bir faydası yoktur. Suçluların iadesi için anlayışla yaklaşacaklarına inanıyorum” dedi.

Polis Genel Müdürü Ahmet Soyalan da suçlunun iadesi için girişimde bulunduklarını ifade etti.

Print
Yayınlanma tarihi: Ağu 16, 2021,
Haber Kategorisi: Basın Açıklamaları,
Yorumlar: 0,
Etiketler:

«Kasım 2025»
PztSalÇarPerCumCmtPaz
272829
Başbakan Ünal Üstel, Türkiye Muharip Gaziler Derneği Heyetini Kabul Etti

Başbakan Ünal Üstel, Türkiye Muharip Gaziler Derneği Heyetini Kabul Etti

 

Kabulde bir konuşma yapan Başbakan Üstel, Kıbrıs Türk halkının varoluş mücadelesinin 1950’li yıllarda başladığını hatırlatarak, Anavatan Türkiye Cumhuriyeti’nin büyük desteğiyle Kıbrıs Türk halkının özgürlük ve egemenlik mücadelesini başarıyla tamamladığını söyledi.

 

Devamını oku
30311
Başbakan Üstel: “Siyasi istikrar ve turizm politikalarının devamlılığı sektörün en büyük güvencesidir”

Başbakan Üstel: “Siyasi istikrar ve turizm politikalarının devamlılığı sektörün en büyük güvencesidir”

 

“Ercan Havalimanı, Girne Antik Liman ve Ada Kıbrıs projeleriyle turizmde tarihi bir dönüşüm başlattık”

 

Başbakan Ünal Üstel, Kıbrıs Türk Turizm ve Seyahat Acenteleri Birliği’nin (KITSAB) 34. Olağan Genel Kurulu’na katılarak yaptığı konuşmada, turizmin Kuzey Kıbrıs ekonomisinin kalbi olduğunu vurguladı.

 

Devamını oku
2
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
1234567