BAŞBAKAN ERSAN SANER, TÜRKİYE’DEKİ TEMASLARININ ARDINDAN YURDA DÖNDÜ

BAŞBAKAN ERSAN SANER, TÜRKİYE’DEKİ TEMASLARININ ARDINDAN YURDA DÖNDÜ

Türkiye’deki temaslarını tamamlayan Başbakan Ersan Saner yurda döndü.

3 gün boyunca Adana, İskenderun, Hayat ve Ankara’da temaslarda bulunan Başbakan bugün saat 10.20’de KKTC’ye geldi.

Başbakan Saner, temaslarına cumartesi günü Adana’da başladı. Adana’da sivil toplum kuruluşlarıyla bir araya gelen  Başbakan Saner, Gaziler Günü nedeniyle Kıbrıs gazileriyle de görüştü.

İskenderun’a geçen, buradaki ulaşım ve lojistik lokasyonlarında incelemelerde bulunan Saner, ekonomik kuruluşların ve muharip derneklerin temsilcileriyle bir araya geldi. Hatay’da da temaslarda bulunan Başbakan Ersan Saner, dün Ankara’ya geçerek, temaslarını burada da sürdürdü.

Başbakan Ersan Saner, Türkiye Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay ile dün öğle saatlerinde Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde bir araya geldi. Görüşmeye Ankara'da bulunan Maliye Bakanı Dursun Oğuz da katıldı.

Saner ile Oktay görüşme sonrasında ortak basın toplantısı düzenledi.

Başbakan Saner, basın toplantısındaki açıklamasında, serbest bölge çalışmalarını paylaştıklarını, gördükleri olumlu tavırdan cesaret aldıklarını ifade etmiş, Türkiye Cumhurbaşkanı Yardımcısı Oktay ise kendi kendine yeten, ekonomisine katma değer yaratan, ilerleyen bir KKTC istediklerini vurgulamıştı.

Print
Yayınlanma tarihi: Eyl 21, 2021,
Haber Kategorisi: Basın Açıklamaları,
Yorumlar: 0,
Etiketler:

«Nisan 2025»
PztSalÇarPerCumCmtPaz
31123456
7891011
KUZEY KIBRIS TÜRK CUMHURİYETİ BAŞBAKANI ÜNAL ÜSTEL, 4. ANTALYA DİPLOMASİ FORUMU’NA (ADF2025) KATILMAK ÜZERE ANTALYA’YA GİTTİ.

KUZEY KIBRIS TÜRK CUMHURİYETİ BAŞBAKANI ÜNAL ÜSTEL, 4. ANTALYA DİPLOMASİ FORUMU’NA (ADF2025) KATILMAK ÜZERE ANTALYA’YA GİTTİ.

Başbakan Üstel foruma katılmak için gittiği Antalya’da basın mensuplarına açıklamada bulundu;
 

Devamını oku
1213
14
BAŞBAKAN ÜNAL ÜSTEL "VATANDAŞIMIZA SAHİP ÇIKTIK, ÇIKMAYA DEVAM EDECEĞİZ"

BAŞBAKAN ÜNAL ÜSTEL "VATANDAŞIMIZA SAHİP ÇIKTIK, ÇIKMAYA DEVAM EDECEĞİZ"

Başbakan Ünal Üstel, Cumhuriyet Meclisi’nde yaptığı açıklamalarda sosyal medya üzerinden KKTC vatandaşlarına yöneltilen hakaret içerikli söylemler için polise başvuruda bulunduklarını duyurdu ve vurguladı:

Devamını oku
151617181920
21222324252627
2829301234
567891011