BAŞBAKAN DR. FAİZ SUCUOĞLU ÇAMLIBEL YERLİ ÜRÜN PAZAR YERİ AÇILIŞINA KATILDI

BAŞBAKAN DR. FAİZ SUCUOĞLU ÇAMLIBEL YERLİ ÜRÜN PAZAR YERİ AÇILIŞINA KATILDI

Başbakan Dr. Faiz Sucuoğlu Çamlıbel Yerli Ürün Pazar Yeri açılışına katıldı.

Pazar yerinin açılışı Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, Meclis Başkanı Zorlu Töre, Başbakan Faiz Sucuoğlu ve Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Hasan Taçoy tarafından gerçekleştirildi.

Başbakan Dr. Faiz Sucuoğlu, Çamlıbel bölgesinin tarım ve üretim anlamında oldukça zengin imkanlara sahip olduğuna dikkati çekti.

Başbakan Faiz Sucuoğlu, özellikle Pandemi ve son zamanda yaşanan savaşların yerel üretimin ne kadar önemli olduğunu ve desteklenmesi gerektiğini bir kez daha gösterdiğini belirtti.

Başbakan Faiz Sucuoğlu,”Artık dünya farklı bir yöne gidiyor. Ülkeler kendi ürettikleriyle bir şekilde kendilerini doyurmaları gerekecek. Çamlıbel bu konuda her zaman en önde olan bölgelerimizden bir tanesi. Onun için bu pazarı önemli buluyoruz ve önümüzdeki günlerde üreticilerimizin ürettiği ürünleri sunma anlamında da eminim çok daha zengin bir duruma gelecek” diyerek maddi manevi destek veren herkese teşekkür etti.

 
 
Print
Yayınlanma tarihi: Mar 20, 2022,
Haber Kategorisi: Basın Açıklamaları,
Yorumlar: 0,
Etiketler:

«Aralık 2025»
PztSalÇarPerCumCmtPaz
24252627
Başbakan Üstel Rum–Lübnan anlaşması ile artan Rum silahlanmasını değerlendirdi.

Başbakan Üstel Rum–Lübnan anlaşması ile artan Rum silahlanmasını değerlendirdi.

 

Başbakan Üstel şunları vurguladı:

“Güney Kıbrıs Rum Yönetimi’nin (GKRY), Lübnan ile imzaladığı Münhasır Ekonomik Bölge Sınırlandırma Anlaşması (MEB), KKTC’nin MEB’ini ihlal etmektedir ve KKTC Hükümeti olarak bu anlaşmayı reddediyoruz.”

 

Devamını oku
28
BAŞBAKAN ÜNAL ÜSTEL: “NAMIK KEMAL LİSESİ KIBRIS TÜRK TARİHİDİR, İSMİ DE RUHU DA YAŞAYACAK”

BAŞBAKAN ÜNAL ÜSTEL: “NAMIK KEMAL LİSESİ KIBRIS TÜRK TARİHİDİR, İSMİ DE RUHU DA YAŞAYACAK”

Başbakan Ünal Üstel, Namık Kemal Lisesi’nde yürütülen tadilat ve güçlendirme çalışmalarını yerinde inceleyerek, yürütülen projenin yalnızca bir bina yenilemesi değil, Kıbrıs Türk halkının eğitim mirasına sahip çıkma iradesi olduğunu vurguladı. Üstel, öğrencilerin güvenli, çağdaş ve güçlü bir eğitim ortamında öğrenim görmesinin hükümetin en temel önceliklerinden biri olduğunu ifade ederek, bu doğrultuda çalışmaların kararlılıkla sürdüğünü söyledi.

 

 

Devamını oku
2930
12345
Başbakan Ünal Üstel “5 Aralık Dünya Kadın Hakları Günü” nedeniyle mesaj yayımladı...

Başbakan Ünal Üstel “5 Aralık Dünya Kadın Hakları Günü” nedeniyle mesaj yayımladı...

 

Başbakan Ünal Üstel’in mesajı şöyle;

 

“5 Aralık 1934’te Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün öncülüğünde Türk kadınlarına tanınan seçme ve seçilme hakkı, yalnızca Türkiye Cumhuriyeti için değil, tüm dünyadaki demokratikleşme süreçleri ve kadınlar için çığır açıcı bir reformdur.

 

Devamını oku
6
BAŞBAKAN ÜNAL ÜSTEL, GÜZELYURT’TA SİVİL TOPLUM TEMSİLCİLERİYLE BİR ARAYA GELDİ

BAŞBAKAN ÜNAL ÜSTEL, GÜZELYURT’TA SİVİL TOPLUM TEMSİLCİLERİYLE BİR ARAYA GELDİ

 

Başbakan Ünal Üstel, Güzelyurt’ta sivil toplum kuruluşu temsilcileriyle bir toplantı gerçekleştirerek hem güncel ekonomik gelişmeleri hem de Ankara temaslarının sonuçlarını değerlendirdi. Toplantıya bölgedeki birçok kurum ve örgütün temsilcileri katıldı.

 

Devamını oku
7
Başbakan Ünal Üstel açıklama yaptı...

Başbakan Ünal Üstel açıklama yaptı...

 

Başbakan Ünal Üstel’in açıklaması şöyle;

 

 

Devamını oku
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930311234