BAŞBAKAN ERSAN SANER ANKARA’DA TEMASLARDA BULUNACAK... İKTİSADİ VE MALİ İŞBİRLİĞİ PROTOKOLÜ DE BUGÜN İMZALANIYOR

BAŞBAKAN ERSAN SANER ANKARA’DA TEMASLARDA BULUNACAK... İKTİSADİ VE MALİ İŞBİRLİĞİ PROTOKOLÜ DE BUGÜN İMZALANIYOR

Başbakan Ersan Saner, dün gittiği Ankara’da, bugün temaslarda bulunacak. “2021 yılı Türkiye –KKTC İktisadi ve Mali İşbirliği Anlaşması” da bugün imzalanacak.

Başbakan Saner'e Ankara ziyaretinde Maliye Bakanı Dursun Oğuz eşlik ediyor.

Başbakan Saner, bugün KKTC saatiyle saat 09.00’da Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay ile bir araya gelecek.

Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde yer alacak görüşmenin ardından 2021 Yılı İktisadi ve Mali İşbirliği Protokolü imza töreni de gerçekleştirilecek.

Başbakan Ersan Saner, akşam üzeri de Türkiye Büyük Millet Meclisi’ni (TBMM) ziyaret ederek, TBMM Başkanı Mustafa Şentop’a nezaket ziyaretinde bulunacak.

Başbakan Saner, temaslarının tamamlanmasının ardından yarın ülkeye dönecek.

İşbirliği Protokolü, Türkiye Cumhuriyeti’nin, Covid-19 salgını da göz önünde bulundurularak, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti devlet bütçesine, reel sektörüne yapılacak katkılarla gerçekleştirecek Ankara kaynaklı alt yapı projelerini içerecek.

Print
Yayınlanma tarihi: Mar 3, 2021,
Haber Kategorisi: Basın Açıklamaları,
Yorumlar: 0,
Etiketler:

«Nisan 2026»
PztSalÇarPerCumCmtPaz
303112345
678

Hükümet, sendikaların önerdiği maddelerin dikkate alınarak, hazırlanan yeni tasarının bugün Mecliste görüşüleceğini açıkladı…

“TASARININ, GENİŞ BİR MUTABAKATLA HERKESİN ÜZERİNDE UZLAŞABİLECEĞİ ŞEKİLDE GEÇİRİLMESİ HEDEFİNDEYİZ”

Devamını oku
9101112
13141516

Üstel: “AB kurumlarını, Kıbrıs Türk halkının haklarına, iradesine ve eşit statüsüne saygı göstermeye davet ediyoruz"

Başbakan Ünal Üstel, Avrupa Parlamentosu Dış İlişkiler Komitesi tarafından kabul edilen son Türkiye raporunda Kıbrıs Türk halkına ilişkin değerlendirmelere yönelik yazılı açıklamada bulundu.

Devamını oku
1718

KKTC Başbakanı Üstel, ADF'de Kıbrıs Türkü'nün yaşadıklarını dünyaya anlattıklarını söyledi

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) Başbakanı Ünal Üstel, Antalya Diplomasi Forumu'nun (ADF), ülkesi açısından çok önemli ve kendileri için dünyaya açılan kapı olduğunu, Kıbrıs konusunu anlatma fırsatı bulduklarını söyledi.

Devamını oku
19

Başbakan Üstel Antalya Diplomasi Forumu 2026’ya ilişkin değerlendirmelerde bulundu

"Antalya Diplomasi Forumu'nda verilen mesajlar ve kurulan temaslar geleceğin şekillendirilmesinde önemli rol oynayacak"

Devamını oku
202122

BAŞBAKAN ÜNAL ÜSTEL BRTK’DA KONUŞTU…

"En çok icraat yapan ve yarım kalmış projeleri tamamlayan bir hükümetiz”

“Ülkedeki siyasi istikrar ekonomik istikrarı da getiriyor”

 

Devamını oku
23242526

Başbakan Ünal Üstel, Avrupa Konseyi gayriresmi liderler zirvesi’ne ilişkin açıklamada bulundu.

“AB’nin Kıbrıs meselesindeki yaklaşımı samimiyetten ve adaletten uzak”

Devamını oku
27

Başbakan Ünal Üstel, Narin Ünlü Mamulleri’nin İncirli bölgesindeki üretim merkezini ziyaret ederek, incelemelerde bulundu.

“Yerli üretimin güçlenmesi, genç girişimcilerin desteklenmesi ve istihdamın artırılması temel önceliklerimiz arasında”

Devamını oku
282930123
45678910