BAŞBAKAN ÜNAL ÜSTEL, YENİ GÜZELYURT DEVLET HASTANESİ 4. ETAP TAMAMLAMA PROJESİ TÖRENİNE KATILDI

BAŞBAKAN ÜNAL ÜSTEL, YENİ GÜZELYURT DEVLET HASTANESİ 4. ETAP TAMAMLAMA PROJESİ TÖRENİNE KATILDI

BAŞBAKAN ÜNAL ÜSTEL, YENİ GÜZELYURT DEVLET HASTANESİ 4. ETAP TAMAMLAMA PROJESİ TÖRENİNE KATILDI

“BÖLGEDE İHTİYAÇ OLAN NE VARSA HEPSİNİ SIRASIYLA GERÇEKLEŞTİRİYORUZ"

"Sağlık Bakanlığı, Yeni Güzelyurt Devlet Hastanesi 4. Etap tamamlama projesi" bugün düzenlenen törenle başladı.

Temeli 2017 yılında atılan Yeni Güzelyurt Devlet Hastanesinin, 4. Etap Tamamlama Projesinin, 1 yıl içinde tamamlanması hedefleniyor.

Törende bir konuşma yapan başbakan Ünal Üstel, böyle güzel bir günde, güzel bir müjde ile bir araya gelmekten duyduğu mutluluğu dile getirdi.

Üstel, hükümete geldikleri ilk günden bugüne halka verilen sözleri bir bir yerine getirdiklerini, bugün de uzun zamandır beklenen hastanenin tamamlanması için adım attıklarını vurguladı. Tüm yarım kalan işleri de bitirmek için halka söz verdiklerini ifade eden Üstel, Türkiye Cumhuriyeti Lefkosa Büyükelçiliği katkıları ve destekleriyle bu sözleri yerine getirmek amacıyla çalışmalar yaptıklarını belirtti.

2005 yılından beridir Güzelyurt Hastanesi için girişimlerin sürdüğünü ve bugün de tamamlanması için gerekli adımların atıldığını ifade eden Üstel, ilk olarak bu bölgede Güzelyurt Lefke anayolunu tamamladıklarını söyledi.

Narenciyeyi iyi bir noktaya taşımak amacıyla yapılan girişimler ve Türkiye ile işbirliğini anlatan Üstel, soğuk hava deposu, narenciye alımı, ödemeleri, çalışmaları anımsattı, soğuk hava deposu ihalesinin tamamlandığını yakında yatırımın olacağını söyledi.

NARENCİYEDE KİMSEYİ MAĞDUR ETMEDİK, ETMEYECEĞİZ

“Bölgede ihtiyaç olan ne varsa hepsini sırasıyla gerçekleştiriyoruz” diyen Üstel, narenciyecilerin endişe yaşamamasını istedi ve kimsenin mağdur edilmeyeceğini kaydetti.

Narenciyecilere her zaman olduğu gibi Türkiye’nin kapılarının açık olduğunu, teşviklerin de gelecek hafta açıklanacağını işaret eden Üstel, narenciyenin dalında kalmayacağını, sözlerinin arkasında olduklarını kaydetti.

Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Yardımcısı Cevdet Yılmaz’a yürekten teşekkür eden Üstel, hükümet için bu yıl yapılacak cumhurbaşkanı seçiminin “milat” olduğunu ve hep birlikte seçime hazırlanacaklarını ifade etti. Üstel, bölge halkının isteklerinin bir bir yerine getirileceğini söyledi.

“Hastaneyi söz verdiğimiz günden daha erken bitireceğiz, bir seneyi kabul etmeyeceğiz” diyen Başbakan Ünal Üstel, törede, hastanenin yapımını üstlenen Aşan Group şirketi yetkilisini kürsüye çağırarak, hastanenin “15 Kasım’da kapılarını açacağı” sözünü aldı ve “şimdiden hayırlı uğurlu olsun” ifadelerini kullandı.

Print
Yayınlanma tarihi: Oca 19, 2025,
Haber Kategorisi: Basın Açıklamaları,
Yorumlar: 0,
Etiketler:

«Mayıs 2025»
PztSalÇarPerCumCmtPaz
2829301
BAŞBAKAN ÜNAL ÜSTEL  ESKİ ERCAN HAVALİMANI’NDA DÜZENLENEN TEKNOFEST KKTC’Yİ ZİYARET ETTİ

BAŞBAKAN ÜNAL ÜSTEL ESKİ ERCAN HAVALİMANI’NDA DÜZENLENEN TEKNOFEST KKTC’Yİ ZİYARET ETTİ

Başbakan Ünal Üstel "Kıbrıs Türk halkının gurur günü. Çünkü burada bir tarih yazılıyor"

Devamını oku
23
BAŞBAKAN ÜNAL ÜSTEL KKTC CUMHURBAŞKANLIĞI YERLEŞKESİ VE CUMHURİYET MECLİSİ AÇILIŞ TÖRENİNE KATILDI

BAŞBAKAN ÜNAL ÜSTEL KKTC CUMHURBAŞKANLIĞI YERLEŞKESİ VE CUMHURİYET MECLİSİ AÇILIŞ TÖRENİNE KATILDI

Başbakan Ünal Üstel, Yeni Meclis ve Cumhurbaşkanlığı binalarının halkın, devletin ve egemenliğin mührü olduğunu belirtti.

Devamını oku
4
BAŞBAKAN ÜNAL ÜSTEL TEKNOFEST KKTC’NİN KAPANIŞ ETKİNLİĞİNDE KONUŞTU

BAŞBAKAN ÜNAL ÜSTEL TEKNOFEST KKTC’NİN KAPANIŞ ETKİNLİĞİNDE KONUŞTU

Başbakan Ünal Üstel “Asla vazgeçmeyin, bilgiye ve bilime sarılın, cesur olun, gelecek sizindir” 

Devamını oku
567
BAŞBAKAN ÜNAL ÜSTEL TÜRKİYE CUMHURBAŞKANI YARDIMCISI CEVDET YILMAZ İLE BİR ARAYA GELDİ

BAŞBAKAN ÜNAL ÜSTEL TÜRKİYE CUMHURBAŞKANI YARDIMCISI CEVDET YILMAZ İLE BİR ARAYA GELDİ

BAŞBAKAN ÜNAL ÜSTEL: ANAVATAN TÜRKİYE CUMHURİYETİ İLE KARARLILIKLA İLERLİYORUZ

Devamını oku
891011
12131415161718
19202122232425
2627282930311
2345678