Başbakan Ünal Üstel, Türk Devletleri Teşkilatı’nın Aile İşleri ve Sosyal Politikadan Sorumlu Bakanlar ve Kurum Başkanları Toplantısı çerçevesinde düzenlenen sergiyi ziyaret etti.
Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Başbakanı Ünal Üstel, Azerbaycan’ın başkenti Bakü’de düzenlenen 2. Türk Devletleri Ticaret ve Yatırım İşbirliği Forumu ve Fuarı’nı ziyaret etti.
Başbakan Ünal Üstel, Türk dünyası ile ilişkilerin daha da geliştirilmesi amacıyla çeşitli temaslarda bulunmak üzere bugün Azerbaycan’a gitti.
“AİHM bir kez daha Taşınmaz Mal Komisyonu’nun Kıbrıslı Rumların başvurabileceği tek yasal iç hukuk olduğunu teyit etmiştir”
Başbakan Ünal Üstel, Gazze’ye insani yardım ulaştırmak üzere yola çıkan ve içinde Türk vatandaşları da olan 12 insan hakları savunucusunun bulunduğu Madleen gemisine, İsrail güçleri tarafından düzenlenen saldırıyı şiddetle kınadı.
Başbakan Üstel, Hristodulidis’in savunma anlaşmasına ilişkin açıklamalarını değerlendirdi...
“Kıbrıs Türk halkının haklarını yok sayan girişimleri asla kabul etmiyoruz”
Başbakan Ünal Üstel, Güney Kıbrıs Rum Yönetimi lideri Nikos Hristodulidis’e yanıt verdi...
"Askeri anlaşmalarla adayı tehlikeye atmaktan vazgeçin"
Başbakan Ünal Üstel, Mehmetçik Büyükkonuk Belediyesi ile Büyükkonuk Eko Turizm Derneği iş birliğinde düzenlenen 28'inci Büyükkonuk Eko Gün etkinliğine katıldı.
“KÜLTÜRÜNE SAHİP ÇIKAN HAKLAR AYAKTA KALIR”