Başbakan Ersan Saner ile Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, yaklaşık bir buçuk saat süren toplantının ardından ortak basın toplantısı düzenledi.
Başbakan Ersan Saner, Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde...Başbakan Ersan Saner, burada Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay ile bir araya geldi.
Başbakan Ersan Saner, Anıtkabir'i ziyaret ederek, Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün mozolesine çelenk sundu.
Başbakan Ersan Saner, Ankara'da Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından kabul edilecek.
Başbakan Ersan Saner, göreve gelmesinin ardından ilk yurt dışı ziyaretini Ankara'ya gerçekleştiriyor.
Başbakan Ünal Üstel, Türkiye Cumhuriyeti Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler’in Kıbrıs Türk halkının güvenliği, refahı, egemen eşitliği ve eşit uluslararası statüsüne ilişkin açıklaması üzerine teşekkür
“Kıbrıs Türk halkının egemen eşitliği ve güvenliği konusundaki kararlı duruşunuz bizlere güç vermektedir.”
Başbakan Ünal Üstel, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.
Üstel’in mesajı şöyle:
Başbakan Ünal Üstel, Türk Devletleri Teşkilatı’nın 13. Zirvesi’nde Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’ne yönelik destek mesajına ilişkin yazılı bir
Başbakan Üstel, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:
SÖZ VERDİK, SÖZÜMÜZÜ TUTTUK: DÖRT BÜYÜK KULÜP KKTC’DE
BAŞBAKANLIK HİMAYELERİNDE TARİHİ FUTBOL BULUŞMASI: BEŞİKTAŞ, FENERBAHÇE, GALATASARAY VE TRABZONSPOR KKTC DOSTLUK KUPASI’NDA BULUŞUYOR