Başbakan Ersan Saner, yarın sabah, muhalefet partileriyle çalışmalarını paylaştıktan sonra, saat 14.00’te, Başbakanlık’ta düzenleyeceği basın toplantısı ile yeni önlem ve kararlar paketini açıklayacak.
Başbakan Ersan Saner, kabulde yaptığı konuşmada, KKTC ile TC ilişkilerin tarihsel bağlarından dolayı yavruvatan anavatan şeklinde, Kıbrıs Türkünün de Türk ulusunun kopmaz bir parçası olduğunu belirtti.
Pandemi nedeniyle ortaya çıkan ekonomik sorunların aşılabilmesine yönelik ekonomik destek paketinin ele alındığı görüşmede aşı konusu dahil Hükümetin alacağı önlemler ve ekonominin canlanması için verilecek desteklere ilişkin görüş ve düşünceler paylaşıldı.
Başbakan Ersan Saner: Halk sağlığını ön planda tutuyoruz
Başbakan Ersan Saner, Bulaşıcı Hastalıklar Üst Komitesi önerileri çerçevesinde alınan yeni kararları açıkladı.
BAŞBAKAN ÜNAL ÜSTEL, AZERBAYCAN BAŞBAKANI ALİ ASADOV İLE TARİHİ BİR GÖRÜŞME GERÇEKLEŞTİRDİ
"İLİŞKİLERİMİZ HER GEÇEN GÜN GÜÇLENİYOR"
Başbakan Ünal Üstel, Rum Yönetimi Başkanı Nikos Hristodulidis’in EOKA’nın faaliyete geçtiği günün yıldönümünde yaptığı açıklamalara sert tepki gösterdi.
ÜSTEL: “EOKA’YI YÜCELTMEK TARİHİ ÇARPITMAK, KIBRIS TÜRK HALKINA YAPILAN ZULMÜ YOK SAYMAKTIR”