Başbakan Ersan Saner ile Türkiye Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, Türkiye-KKTC “2021 İktisadi ve Mali İşbirliği Anlaşması” ile ilgili ortak basın toplantısı düzenledi.
Başbakan Ersan Saner ile Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay’ın baş başa görüşmesi tamamlandı ve ardından heyetler arası görüşme yapıldı.
Başbakan Ersan Saner, dün gittiği Ankara’da, bugün temaslarda bulunacak. “2021 yılı Türkiye –KKTC İktisadi ve Mali İşbirliği Anlaşması” da bugün imzalanacak.
Ankara’da temaslarda bulunan Başbakan Ersan Saner yarın TC Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay ile görüşecek.
Başbakan Ünal Üstel, “Engelli Nakdi Yardımı Alanların Ödeneklerinin artışı ile ilgili açıklama yaptı.
Başbakan Ünal Üstel’in açıklaması:
Başbakan Ünal Üstel, 6 Şubat depreminin üçüncü yıl dönümü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.
Başbakan Ünal Üstel, İskele Kapalı Pazar Yeri vr Terminal Alanı Açılış Törenine Katıldı
Üstel: "Bir yerde siyasi istikrar varsa o yerde projeler gerçekleştirilir."
Başbakan Ünal Üstel, Türk Hava Yolları (THY) Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Lefkoşa Şehir Ofisi’nin açılışı ile “Ada Kıbrıs” Projesi kapsamında hazırlanan reklam filminin lansmanına katıldı.
“Türkiye'de yaptığımız görüşmeler her zamanki gibi olumlu oldu.”