Başbakan Ersan Saner, Yılmaz Bora başkanlığındaki Kıbrıs TMT Mücahitler Derneği heyetini kabul ederek görüştü.
Başbakan Ersan Saner, telefonla katıldığı BRT’de yayınlanan 45+ programında, turizm taşımacılığı sektöründe çalışan 237 kişiye destek verilmesi için Bakanlar Kurulu’nda karar ürettiklerini söyledi.
Ercan’da basın toplantısı düzenleyen Başbakan Ersan Saner, Cumhurbaşkanı Ersin Tatar ile birlikte Cenevre’de yapılan 5+1 toplantılarına katılmalarının ardından bugün heyetleriyle ve siyasi parti başkanlarıyla birlikte yurda döndüklerini kaydetti.
Başbakan Ersan Saner Cenevre’den arayarak Türkiye Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay’la bir telefon görüşmesi yaptı.
Başbakan Ersan Saner, Kıbrıs Postası Web TV yayınında, Cumhurbaşkanı Ersin Tatar’ın, Cenevre’de düzenlenen gayriresmi Kıbrıs konferansında, Kıbrıs’ta kalıcı çözüm için BM Genel Sekreteri Antonio Guterres’e sunduğu 6 maddeden oluşan öneriyi değerlendirdi.
Başbakan Ünal Üstel, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı...
Başbakan Ünal Üstel' in mesajı şöyle;
Başbakan Ünal Üstel, Kıbrıs Türk halkı adına teşekkür ve kınama açıklamasında bulundu…
Başbakan Ünal Üstel’in açıklaması şöyle;
Başbakan Ünal Üstel, Lapta Huzurevi ve Gençlik Kampı Yolunda Yapılan Çalışmaları Yerinde İnceledi
"HALKIMIZA VERDİĞİMİZ SÖZÜ TUTARAK ADANIN EN GÜZEL YOLLARINDAN BİRİNİ HAYATA GEÇİRİYORUZ"
Başbakan Ünal Üstel, Ulaştırma Bakanı Erhan Arıklı ile birlikte uzun süredir devam eden ve 2012 yılında ihalesi yapılmasına rağmen bugüne kadar hayata geçirilemeyen Lapta Huzurevi ve Gençlik Kampı Yolunda incelemelerde bulundu.
Başbakan Ünal Üstel, Mevlit Kandili dolayısıyla mesaj yayımladı…
Başbakan Ünal Üstel’in mesajı şöyle;
“Bu gece idrak edeceğimiz Mevlid Kandili, Müslüman alemi için büyük bir manevi öneme sahiptir. Bu mübarek gecede, halkımızın dualarının kabul olmasını, kalplerimizin huzurla dolmasını temenni ediyorum.
BAŞBAKAN ÜNAL ÜSTEL, KKTC TAEKWONDO MİLLİ TAKIMINI KABUL ETTİ
Başbakan Ünal Üstel, İskoçya’da düzenlenen GTF Dünya Şampiyonası’nda 41 madalya kazanarak genel klasmanda ikinci olan KKTC Taekwondo Milli Takımı sporcularını Başbakanlık Şeref Salonu’nda kabul etti.
Başbakan Ünal Üstel, Kurudere Kavşağı’nda İncelemelerde Bulundu
"HEDEFİMİZ, HALKIMIZIN HER BÖLGEDE GÜVENLİ VE KONFORLU ŞEKİLDE YOLCULUK YAPMASI"
Başbakan Ünal Üstel, Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanı Erhan Arıklı ile birlikte, uzun yıllardır birçok kazanın yaşandığı Kurudere Kavşağı’nda incelemelerde bulundu.