A critical error has occurred. Please check the Event Viewer for further details.
Yayınlanma tarihi: Tem 4, 2022

BAŞBAKAN ÜNAL ÜSTEL : “TEKNECİK ELEKTRİK SANTRALI ’NA DÜZENLİ AKARYAKIT TEMİNİ YAPILIYOR ”

Başbakan Ünal Üstel “Türkiye’den gönderilen 50 megawatt gücündeki 2 jeneratör yarın devreye giriyor”

Devamını oku
Yayınlanma tarihi: Tem 2, 2022

BAŞBAKAN ÜNAL ÜSTEL, CUMHURBAŞKANI TATAR'IN BM ARACILIĞIYLA RUM TARAFINA SUNDUĞU İŞ BİRLİĞİ ÖNERİLERİNE DESTEK BİLDİRDİ

Başbakan Ünal Üstel, Cumhurbaşkanı Ersin Tatar’ın BM aracılığıyla Rum tarafına
sunduğu iş birliği önerilerine tam destek verdi, “Bu iş birliği önerilerinin hayata
geçirilmesi konusunda başta Rum tarafından olmak üzere, ilgili tüm taraflardan olumlu
tutum bekliyoruz” dedi.

Devamını oku
Yayınlanma tarihi: Tem 1, 2022

BAŞBAKAN ÜNAL ÜSTEL POLİS GENEL MÜDÜRÜ SOYALANI KABUL ETTİ

Başbakan Ünal Üstel: 50 sivil hizmet, 150 muhaceret görevlisi alınacak

Devamını oku
Yayınlanma tarihi: Haz 30, 2022

BAŞBAKAN ÜNAL ÜSTEL EKONOMİK DESTEK PAKETİNİ AÇIKLADI

Başbakan Ünal Üstel, “Halkın kısmen de olsa rahatlaması için ekonomik paket hazırladık. Büyük bir rahatlama getirmese bile inanırım ki insanımız bir nebze nefes almış olacak” dedi.

Devamını oku
Yayınlanma tarihi: Haz 29, 2022

BAŞBAKAN ÜNAL ÜSTEL GÜVENLİK KUVVETLERİ KOMUTANI TÜMGENERAL ZORLU TOPALOĞLU’NU KABUL ETTİ

Başbakan Ünal Üstel, görevine yeni başlamasından dolayı nezaket ziyaretinde bulunan Güvenlik Kuvvetleri Komutanı Tümgeneral Zorlu Topaloğlu’nu kabul ederek görüştü.

Devamını oku
First142143144145147149150151Last

«Kasım 2025»
PztSalÇarPerCumCmtPaz
272829
Başbakan Ünal Üstel, Türkiye Muharip Gaziler Derneği Heyetini Kabul Etti

Başbakan Ünal Üstel, Türkiye Muharip Gaziler Derneği Heyetini Kabul Etti

 

Kabulde bir konuşma yapan Başbakan Üstel, Kıbrıs Türk halkının varoluş mücadelesinin 1950’li yıllarda başladığını hatırlatarak, Anavatan Türkiye Cumhuriyeti’nin büyük desteğiyle Kıbrıs Türk halkının özgürlük ve egemenlik mücadelesini başarıyla tamamladığını söyledi.

 

Devamını oku
30311
Başbakan Üstel: “Siyasi istikrar ve turizm politikalarının devamlılığı sektörün en büyük güvencesidir”

Başbakan Üstel: “Siyasi istikrar ve turizm politikalarının devamlılığı sektörün en büyük güvencesidir”

 

“Ercan Havalimanı, Girne Antik Liman ve Ada Kıbrıs projeleriyle turizmde tarihi bir dönüşüm başlattık”

 

Başbakan Ünal Üstel, Kıbrıs Türk Turizm ve Seyahat Acenteleri Birliği’nin (KITSAB) 34. Olağan Genel Kurulu’na katılarak yaptığı konuşmada, turizmin Kuzey Kıbrıs ekonomisinin kalbi olduğunu vurguladı.

 

Devamını oku
2
345
Başbakan Üstel, Adıyaman’a Gidiyor: “Çocuklarımıza Adalet Sözümüz Var”

Başbakan Üstel, Adıyaman’a Gidiyor: “Çocuklarımıza Adalet Sözümüz Var”

 

Yarın Adıyaman’da görülecek, Şampiyon Meleklerimiz de dahil olmak üzere 72 kişinin hayatını kaybettiği İsias Otel davasında kamu görevlilerine ilişkin duruşma öncesinde, Başbakan Ünal Üstel ve beraberindeki heyet bugün Adıyaman’a hareket etti.

 

Devamını oku
6789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
1234567