Yayınlanma tarihi: Eki 28, 2022

BAŞBAKAN ÜNAL ÜSTEL'İN 29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI MESAJI

Başbakan Ünal Üstel, Türkiye Cumhuriyeti’nin 99’uncu yaşını büyük bir coşku ile kutlarken, bugün bölgesinde ve dünyada önemli bir güç olarak yoluna emin adımlarla devam ettiğini belirterek, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nin de en büyük güvencesi olan Türkiye Cumhuriyeti’nin dünyada artan etkisi ve saygınlığının dostlarına güven, düşmanlarına korku verdiğini söyledi.

Devamını oku
Yayınlanma tarihi: Eki 27, 2022

BAŞBAKAN ÜNAL ÜSTEL, KIRSAL KESİM ARSALARINDAKİ ASFALT DÖKÜM AÇILIŞ TÖRENİNE KATILDI

Başbakan Ünal Üstel, hükümetin, geçmişten gelen biriken sorunlar, çözüm bekleyen konular ve ihtiyaç olan yasalarla ilgili çalışmalar başlattığını kaydederek, kırsal kesim arsası altyapılarının da bunlardan biri olduğunu söyledi.

Devamını oku
Yayınlanma tarihi: Eki 27, 2022

PAZAR GÜNÜ SAATLER BİR SAAT GERİ ALINACAK

2022 Yaz Saati Emirnamesi uyarınca saatler, 30 Ekim Pazar günü saat 04:00’te bir saat geri alınacak.

Devamını oku
Yayınlanma tarihi: Eki 26, 2022

BAŞBAKAN ÜNAL ÜSTEL: REFORMLAR DEVAM EDECEK; YERİNDEN YÖNETİMİ ÖNEMSİYORUZ

Başbakan Ünal Üstel: Yasa ile belediyelerin yapısal sorunları çözülecek, halka daha etkin ve kaliteli hizmet verilecek.

Devamını oku
Yayınlanma tarihi: Eki 25, 2022

BAŞBAKAN ÜNAL ÜSTEL, AK PARTİ GENEL BAŞKAN YARDIMCISI EFKAN ALA VE BERABERİNDEKİ HEYETİ KABUL ETTİ

Başbakan Ünal Üstel: “Yaşanan sıkıntılarda, her zaman, her platformda yanımızda duran Türkiye Cumhuriyeti’dir”

Devamını oku
First132133134135137139140141Last

«Aralık 2025»
PztSalÇarPerCumCmtPaz
24252627
Başbakan Üstel Rum–Lübnan anlaşması ile artan Rum silahlanmasını değerlendirdi.

Başbakan Üstel Rum–Lübnan anlaşması ile artan Rum silahlanmasını değerlendirdi.

 

Başbakan Üstel şunları vurguladı:

“Güney Kıbrıs Rum Yönetimi’nin (GKRY), Lübnan ile imzaladığı Münhasır Ekonomik Bölge Sınırlandırma Anlaşması (MEB), KKTC’nin MEB’ini ihlal etmektedir ve KKTC Hükümeti olarak bu anlaşmayı reddediyoruz.”

 

Devamını oku
28
BAŞBAKAN ÜNAL ÜSTEL: “NAMIK KEMAL LİSESİ KIBRIS TÜRK TARİHİDİR, İSMİ DE RUHU DA YAŞAYACAK”

BAŞBAKAN ÜNAL ÜSTEL: “NAMIK KEMAL LİSESİ KIBRIS TÜRK TARİHİDİR, İSMİ DE RUHU DA YAŞAYACAK”

Başbakan Ünal Üstel, Namık Kemal Lisesi’nde yürütülen tadilat ve güçlendirme çalışmalarını yerinde inceleyerek, yürütülen projenin yalnızca bir bina yenilemesi değil, Kıbrıs Türk halkının eğitim mirasına sahip çıkma iradesi olduğunu vurguladı. Üstel, öğrencilerin güvenli, çağdaş ve güçlü bir eğitim ortamında öğrenim görmesinin hükümetin en temel önceliklerinden biri olduğunu ifade ederek, bu doğrultuda çalışmaların kararlılıkla sürdüğünü söyledi.

 

 

Devamını oku
2930
12345
Başbakan Ünal Üstel “5 Aralık Dünya Kadın Hakları Günü” nedeniyle mesaj yayımladı...

Başbakan Ünal Üstel “5 Aralık Dünya Kadın Hakları Günü” nedeniyle mesaj yayımladı...

 

Başbakan Ünal Üstel’in mesajı şöyle;

 

“5 Aralık 1934’te Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün öncülüğünde Türk kadınlarına tanınan seçme ve seçilme hakkı, yalnızca Türkiye Cumhuriyeti için değil, tüm dünyadaki demokratikleşme süreçleri ve kadınlar için çığır açıcı bir reformdur.

 

Devamını oku
67
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930311234