BAŞBAKAN ERSAN SANER KKTC TAEKWONDO JUDO KARATE AİKİDO HAPKİDO KUNGFU KURASH WUSHU FEDERASYONU TÖRENİNE KATILDI

BAŞBAKAN ERSAN SANER KKTC TAEKWONDO JUDO KARATE AİKİDO HAPKİDO KUNGFU KURASH WUSHU FEDERASYONU TÖRENİNE KATILDI

FEDERASYONUN “2021 KARAKUŞAK DAN DİPLOMA TÖRENİ” GİRNE’DEKİ BİNASINDA YAPILDI

DİPLOMALARI CUMHURBAŞKANI TATAR VERDİ

BAŞBAKAN ERSAN SANER

Başbakan Ersan Saner, gençlerin spor yapmasının önemine işaret ederek, sporun kötü alışkanlıklardan koruyacağını ve hayat mücadelelerinde olumlu yansımaları olacağını söyledi.

Spor yapan gençleri kutlayan Saner, Atatürk’ün “sağlam kafa sağlam vücutta bulunur” sözünün sporun önemini çok iyi anlattığını belirtti.

KKTC’nin tanınmamış bir ülke olmasına rağmen salonda uluslararası yarışmaların yapıldığına işaret eden Başbakan Ersan Saner, KKTC’nin bayrağını dalgalandırdıkları için emeği geçenlere teşekkür etti. 

Saner, salonun sıkıntılarını çözmek ve gençlerin iyi bir ortamda sporlarını yapması için ellerinden geleni yapacaklarını söyledi.

Sporcu gençlere de seslenerek, spor kariyerlerinde başarılar dileyen, diğer gençlere de örnek olmaları temennisinde bulunan Başbakan Saner, gençlerin spordaki başarılarının, yaşamlarına olumlu yansıyacağını, kötü alışkanlıklardan da uzak tutacağını belirtti ve sporcuların yetişmesinde emeği olan ailelerini ve hocalarını da kutladı.

Törene katılan Başbakan Ersan Saner, İçişleri Bakanı Kutlu Evren ile Turizm ve Çevre Bakanı Fikri Ataoğlu da diplomaları takdim etti.

Sporcuların gösteri maçı yaptığı tören, toplu fotoğraf çekimiyle tamamlandı.

Print
Yayınlanma tarihi: Mar 25, 2021,
Haber Kategorisi: Basın Açıklamaları,
Yorumlar: 0,
Etiketler:

«Mart 2026»
PztSalÇarPerCumCmtPaz
2324252627281
2

Başbakan Ünal Üstel, Ortadoğu’da devam eden ve pek çok ülke gibi Adamızı da etkisi altına alan savaşın bölgesel yansımalarını değerlendirmek üzere Sivil Savunma Teşkilat Başkanlığı’nı ziyaret etti.

Ziyaretin ardından bir açıklama yapan Başbakan Üstel, “Bölgede artan askeri gerilim, dün İngiliz üslerine yönelik gerçekleştirilen saldırılar ve olası yeni gelişmeler karşısında Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nin etkilenmesi ihtimaline karşı alınabilecek tedbirleri Sivil Savunma Başkanlığımızla ele aldık. Toplantıda sivil savunma kapasitesi, acil durum planlamaları ve kurumlar arası koordinasyon mekanizmalarını detaylı şekilde gözden geçirdik” dedi.

Devamını oku
345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
303112345